ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2015

4
Добави коментар

Хороскоп за април 2015 Овен
През Април 2015 година , бавно но сигурно ще се радвате на значително по-голяма яснота и увереност. Вашата предприемчивост се завръща с пълна сила и приятелите ви ще бъдат доволни, че сте по-заинтересовани в общуването през този месец. Могат да се появят лични откровения около Пълнолунието на 6 Април. Някои от вас ще се стремят да влагат повече искреност във взаимоотношенията си. През този месец със сигурност ще имате няколко обожатели. След 15 Април, когато пречки може да ви спират, ще започнете да виждате резултатите от усилията, които положихте в работата през последните няколко месеца. На 22-23 Април може да започнете ново приятелство или съюз. Финансите ви ще бъдат стабилни.

Хороскоп за април 2015 Телец
Телци, през този месец вероятно ще работите много усилено, за да изкарате допълнителни пари. Желанието ви за красиви и удобни вещи ще бъде силно. Ще си създадете ваше „гнездо” със собствени средства през Април, но е за предпочитане да не се изтъквате. Около 21 Април ще усетите прилив на енергия и повишаване на самоувереността. Ще бъдете готови да следвате желанията си. През последната седмица на месеца, е възможно да подновите любовна връзка от миналото и да продължите напред. Въпреки това, ще има няколко проблема за изглаждане, които ще се проточат и ще трябва да бъдете търпеливи.

Хороскоп за април 2015 Близнаци
През месец Април ще се радвате на повече внимание и признателност за способностите ви, които притежавате по природа. Това се дължи на Венера, богинята на любовта, която ще преминава през вашият знак след 3 Април. Възможно е да се повишат социалната, романтичната и творческа дейност, особено около 6-8 Април и 22 Април. През този месец може да се формират нови приятелства. Очаквайте повече яснота в професионалната сфера през този период, проектите, които преди са били в застой ще напредват. Повече яснота ще има и в семейния живот и въпросите, свързани с дома през последната седмица на Април.

Хороскоп за април 2015 Рак
През месец Април 2015 на преден план ще бъдат целите ви в професионалната сфера. Ежедневната работа ще става по-малко объркана и непреодолима, и това ще ви даде свободата да се насочите към по-големи цели. Оригиналните ви идеи могат да привлекат вниманието на по-висшестоящите. Не се страхувайте да ги изразите. Възможно е да изникнат неочаквани професионални възможности. Важно е да се свържете и да поддържате връзка с познати и роднини през този месец. Наваксайте си изгубеното време. Някои приятелства ще се съживят след 21 Април. Любовта си има лично усещане през този период. Все още не сте готови да споделите чувствата си с целия свят.

Хороскоп за април 2015 Лъв
Хората, които ще срещате през този месец е вероятно да бъдат източник на вдъхновение. Вие сте изложени на различни начини на мислене и изпитвате голямо удоволствие от обмяната на идеи с другите. Могат да се появят неочаквани възможности за пътуване или да разширите образованието си. Любовта ще се увеличи чрез общи цели и виждания. Тези от вас, които са необвързани могат да намерят любовта чрез приятел или в обкръжението ви. Около средата на месеца ще виждате напредък във финансовата сфера и в начинанията свързани с печелене на пари. Въпросите в професионалната сфера неочаквано ще имат развитие от 21 Април нататък. Вие ще поемете отговорността и ръководството, а другите ще ви следват.

Хороскоп за април 2015 Дева
През месец Април 2015 предизвикателствата в отношенията ви напоследък и безсилието ще започнат да се разсейват и ще можете по-уверено да движите плановете си напред. Финансите ще бъдат на преден план и възможна причина за безпокойство, тъй като се сблъсквате с проблеми и намиране на начин за подобряване на навиците ви за харчене и заемане на пари. Може да получите добър съвет или да ви дойдат нови идеи за това как да направите това. Около 22-23 Април може да очаквате приятна изненада или бонус. Перспективите в професионалната сфера и репутацията ви значително ще се подобрят след първата седмица на Април, което от части ще се дължи на по-привлекателно и по-податливо поведение.

Хороскоп за април 2015 Везни
През месец Април 2015 , на преден план ще бъдат взаимоотношенията. Пълнолунието във вашият знак ще бъде причина за повишаването на емоциите ви и за разкриването на въпрос, свързан с партньорство около 6 Април. Отношенията ще стават по-ясни, както с половинката ви, така и в работата след средата на месеца. Ще смятате, че имате повече информация, с помощта на която да вземате добри решения. Също така ще бъдете по-склонни да разширите вашето възприемане на хората в живота ви. През този месец ще сте привлечени от културни събития и други форми на познания и опит. Периода 21-23 Април ще донесе добра енергия за финансовите въпроси.

Хороскоп за април 2015 Скорпион
През месец Април 2015 на преден план ще бъде работата, Скорпиони, и предстоят някои изненади също. Бъдете готови да пренаредите графика си когато дойде момента. Месеца ще бъде силен за решаване на проблеми, реорганизация и склонност към практическите детайли в ежедневието ви. През този период както физическата, така и умствената издържливост ще се увеличат. Приятелствата започват да се оправят в средата на месеца, след период на известно объркване на границите. Ще разберете кой наистина е на ваша страна. След 21 Април, силна енергия на привличане или подчертаване на партньорство ще бъде с вас.

Хороскоп за април 2015 Стрелец
През месец Април 2015 година за вас, Стрелци, предстои вълнение на романтично и творческо ниво. Любовните въпроси е възможно да са преплетени с малко драма и със сигурност ще внесат изненада в живота ви. След средата на месеца ще имате повече яснота в сферата на любовта. Хората, които ще срещнете ще бъдат особено услужливи и обаятелни. През първите няколко седмици на месеца, на преден план ще бъдат забавленията, хобита и развлеченията, но до 21 Април ще трябва да се върнете към работата. Ще трябва да увеличите темпото в професионалната сфера и също така ще става по-лесно да получавате ясни и точни отговори от колеги и шефове.

Хороскоп за април 2015 Козирог
Козирози, можете да постигнете значителен напредък в дома, семейството и работата през месец Април. Що се отнася за професионалната сфера, значително ще се подобрят вашата работна среда и социалният аспект на работата ви. Това може да бъде период, когато имате за цел да направите голяма промяна на дома. Изпитвате удоволствие да помагате на другите и да организирате работното си място. Периода след 21 Април ще ви донесе повече творческа енергия в живота ви, а за някои от вас и начало на любовна история.

Хороскоп за април 2015 Водолей
Април 2015  ще бъде силен месец за социални, творчески и образователни начинания. Любовта ще бъде непринудена, привличането ще бъде лесно и естествено. Ще изразявате себе си с повече чар. Вашата енергия, гъвкавост и желание да се присъединявате към другите, само за да спечелите симпатиите на компанията ви прави скъпи за приятелите и семейството ви. Сложната ситуация във финансовата сфера ще започне да се оправя през месец Април. Отношенията с бизнес партньор и с финансови институции стават по-открити и ясни, след като сте имали чувството, че тъпчите на едно място. Въпреки това, все още не е време за прибързани решения или смели ходове. Бъдете търпеливи.

Хороскоп за април 2015 Риби
Напоследък е трудно да общувате открито с другите , Риби. Няма да получите подкрепа за усилията ви, но след средата на месец Април 2015, отношенията ще се изгладят и ще усетите, че вече можете да продължите напред. Семейния ви живот ще бъде особено приятен. Съсредоточете се върху разкрасяване на заобикалящата ви среда и постигането на хармония в семейните отношения. В любовта ще търсите повече близките отношения, отколкото вълнението. Възможни са финансови изненади през Април. Може да се наложи да преработите идея за печелене на пари или бюджета си, но подобренията ще дадат резултат в дългосрочен план.