Онлайн Курс По Руски Език За Начинаещи + Английски Език От Езиков Център

1
Добави коментар
ofertini
ofertini

Курсът на обучение се състои от – граматика, лексика, текстове и диалози за четене, упражнения. Има възможност за допълнително закупуване на разговорни уроци с преподавател. Учебният материал е интересен, увлекателен и лесен за усвояване.

Как протича обучението? В процеса на обучение се набляга както на лексиката, така и на граматиката. Научават се нови разговорни фрази и изрази, представени и на български, и на  руски език; граматичният материал е разработен така, че максимално да улесни обучението. Предоставени са подходящи упражнения и примери, с които трайно и сигурно да се затвърди наученото. Достъпът до материалите е 24/7 в удобно време и място.  Нивото покрива определения граматичен материал, изучават се повече от 1200 нови думи и изрази, правопис. Текстовете и диалозите към уроците са изключително разнообразни и забавни.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected]