Автокаско – Цени на Каско

2
Добави коментар

Posted on | March 25, 2015 | No Comments

Ако си мислите, че наемът на автомобил представлява сложна и бавна процедура – грешите! Изключително лесно е да се сдобиете с автомобил за около 40 минути, стига да откриете фирма с изгодни условия и цена, която Ви удовлетворява. Задължително условие за наем на автомобил са валидна шофьорска книжка и лична карта, без които няма как да ви дадат избраното от Вас превозно средство. Ето някои препоръки и насоки при наемането на автомобил:

1. Изберете си реномирана компания за коли под наем в града, който Ви интересува. Не се колебайте да се „разровите“ из интернет и да прочетете мнения на хора, използвали вече тази услуга и избраната от Вас фирма. Ето един добре направен сайт за наем на автомобил във Варна, който има и добре направена руска версия за
автомобили в аренду в Варне.
2. В уебсайта на избраната от Вас фирма има възможност да запазите предварително избран от Вас автомобил като попълните онлайн формуляр. Въвеждате данните си и натискате „Резервирай“. Във всички сайтове са предоставени и телефони за контакти, ако имате нужда от допълнителна информация.
3. Запознайте се подробно с общите условия и изисквания към Вас от избрания доставчик на услугата. Прочетете условията за наем и какво се включва в обявената цена. Ваше право е да изискате документи за платена застраховка, както и за изправността на избрания автомобил. Уточнете и дали имате осигурена пътна помощ, ако изпаднете в ситуация, в която Ви трябва такава. Повечето компании предлагат тази опция на клиентите си напълно безплатно.
4. Разгледайте подробно промоциите, онлайн каталога или ако сте на място – автопарка на фирмата. Често фирмите предлагат изгодни оферти и отстъпки при определени условия.
5. Задължително направете оглед на автомобила, който сте си избрали. На този оглед присъствате вие и фирмен представител. Огледайте внимателно за повреди по интериора и екстериора на превозното средство и ако има такива, сигнализирайте за тях. Всичко се описва в общ протокол, който е много важен за Вас, за да не бъдете обвинен в причиняване на някаква щета. Задължително трябва да получите копие от въпросният протокол.
6. Предплащането на леката кола: Обикновено когато вземате моторно средство под наем, трябва да го предплатите за определен срок чрез кредитната си карта. Ако нямате такава, може да помолите плащането да бъде извършено в брой, като в повечето случаи това е възможно.
7. Ако не Ви бъде дадено ръководство за автомобила – поискайте.

Това бяха основните стъпки, които трябва да предприемете, за да си наемете кола. Лесно е, бързо и удобно!

Comments