Вихра и Ирина се сдобриха! Бившата на Иван с уникален жест към родилката!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Само преди няколко месеца, ексводещата Ирина Тенчева успя да сюрпризира обществото, като обяви, че ще ражда дете на любимият си, продуцента Иван Христов. Съвсем наскоро, двойката се сдоби със син, които нарекоха Самуил, а самата Ирина не спря да сипе суперлативи и да обяснява колко е щастлива, в социалната мрежа.

Безкрайното щастие на Тенчева, обаче приключило само ден, след като родила третото си дете, споделят нейни близки пред kliuki.bg! Ирина

Advertisement:

изживявала невероятен шок, когато в болничната и стая, цъфнала ни в клин, ни в ръкав бившата жена на Иван, Вихра Петрова! Този път, обаче, визитата на измамената, бивша съпруга нямала за цел скандал, споделят близките на Тенчева.

Петрова се появила с букет и подарък за малкият Самуил, като обяснила на Ирина, че се надява двете с нея да заровят томахавката и да оправят отношенията си. Естествено, новата жена на Иван останала, като гръмната при тези

думи. За никого не е тайна, че Вихра никак не харесва някогашната си дружка, след като преди години тя и сви мъжа, буквално под носа. Е, явно Петрова някак е намерила сили, с които да прости на Тенчева и иска двете да започнат начисто.

Ирина, обаче никак не повярвала на думите на Вихра, а и не останала очарована от посещението и, като цяло. Пред свои приятели тя споделила, че е доста скептично настроена към бившата на мъжа си и и няма никакво доверие.