Неделен Фиш: Германия, Франция и Бразилия! | TopZalozi.com

5
Добави коментар
premier
premier

Колонка за неделя, 29.март:

Грузия – Германия: Германия -1 ХК (1.50) ПЕЧЕЛИ!
Франция – Дания: 1 (1.50) ПЕЧЕЛИ!
Бразилия – Чили: 1 (1.66) ПЕЧЕЛИ!

Коефициент на фиша: 3.74 ПЕЧЕЛИ!

ГРУЗИЯ – ГЕРМАНИЯ
Германия е едва на 3-то място във временното подреждане в квалификационна група D за Евро 2016 с актив от 7 точки от 12 възможни и няма право на повече грешки. Възпитаниците на Йоаким Льов се представиха неубедително в контролата с Австралия в сряда (2:2), но сега се очаква подобаващ отговор от футболистите. В предни позиции за гостите най-вероятно ще видим да си партнират топ нападателите Томас Мюлер и Марко Ройс. Грузия успя да събере само 3 точки в досегашните си 4 мача, като те бяха спечелени в срещата с абсолютния аутсайдер Гибралтар. Тимът на Какабер Цхададзе записа тежко поражение с 0:4 от Полша у дома в миналия си двубой от евроквалификациите, а последният сблъсък между двата тима бе през 2006 година и завърши с успех на бундестима с резултат 2:0.

ФРАНЦИЯ – ДАНИЯ
Франция ще се опита да се отърси от загубата от Бразилия с 1:3 в четвъртък с успех над „червения динамит“. „Петлите“ имат 4 победи в последните си 5 мача срещу този съперник. На върха на атаката на домакините най-вероятно ще видим намиращите се във върхова форма Карим Бензема и Александре Лаказет. Дания записа хубава победа над състава на САЩ с резултат 3:2 в сряда. Тимът на Мортен Олсен се движи добре в вроквалификациите, където е лидер в група I със 7 точки от 4 мача. Олсен няма да може да разчита в неделя на контузените Даниел Агер и Йорес Окоре.

БРАЗИЛИЯ – ЧИЛИ
Бразилия записа 7 победи от 7 мача при голова разлика 17:2, след като Дунга пое тима от ръцете на провалилия се на Мондиал 2014 Луиш Фелипе Сколари. Прочетете още…

Публикувано: 28 март 2015, 17:05