Хороскопи за месец април 2015

1
Добави коментар
pavlovbg
pavlovbg

Април 2015 година не е най-подходящият месец за нови начинания, изискващи повишена лична активност. На 1април Марс влиза в знака Телец и ще бъде в него през целия месец, затова каквито и да било извънредни прояви на активност и инициативност могат да доведат до резултати, различаващи се от очакваните. Разбира се, не се препоръчва и да бъдете пасивни през април. Ако вие имате големи планове за този месец и искате да предприемете някакви стъпки за собствения си успех, то преди всичко избягвайте бързането, суетенето и непоследователността! Ако вървите към целите си без да бързате, обмисляйки всяка своя стъпка и анализирайки ситуацията, то вашите възможности за успех могат да се окажат доста високи. В същото време, работата, направена набързо, по-скоро ще се окаже неефективна. За влюбените: април 2015 година ще бъде месец на големи надежди и благоприятни перспективи. Ако през април започнете любовни отношения, можете да бъдете уверени, че това ще бъде за дълго! Началото на април е най-благоприятният период за делата свързани с любовта и романтиката. В началото на месеца Венера ще се намира в Телец и влиянието на тази планета, олицетворяваща любовта, ще бъде силно. Ако през този период се влюбите, то чувствата ви ще бъдат взаимни. Началото на април е добро време и за творческа работа, а също и за установяване на добри отношения с колегите. Ако имате конфликт в службата, сега е време да го изгладите, стига да се постараете. Средата на април е подходящ период да се замислите за смисъла на живота и да коригирате собствения си светоглед. Нептун, който е в знака Риби ще ни предразполага към мечтателност и сантименталност. Това е подходящо време за дела, за които е необходима творческа фантазия и интуиция. Периодът не е подходящ за конкурентни борби. Ако искате да отстоите мнението си и да докажете на опонентите си своята правота, то ще успеете да го направите само ако проявите такт и дипломатичност и ако се въздържите от резки и критични изказвания. Края на месеца е най-подходящ за осъществяване на набелязани планове. Меркурий, който в този период е в знака Телец, ще сложи мислите ви в практичното русло и ще ви помогне да намерите подходящите методи, с които да превърнете мечтите в реалност. В работата ще върви на практичните хора, на които е присъщ практичният поглед върху живота. Неправилното разбиране на ситуацията и завишените очаквания могат да станат причина за недоразумения и проблеми не само в работата, но и в личния живот.

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

Независимо от нелошите перспективи за творческа реализация, април ще бъде за Овните нееднозначен. В началото на месеца представителите на този знак ще излъчват увереност и ще се доверяват напълно на собствените си сили. През последните дни на месец април, при Овните, могат да се появят усложнения при пътуванията. Много представители на този знак ще губят твърде много време за безполезно общуване и безсмислени спорове. Новите запознанства ще се окажат скучни и безперспективни. Овните ще започнат да се дразнят за дреболии и да се карат с околните. За да не си докарват излишни неприятности, Овните трябва да контролират своите емоции и да не създават конфликти.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

Голяма е вероятността, април да бъде много напрегнат месец за Телците. Звездите съветват представителите на този знак да изчакват подходящият момент за това, което правят, да се въоръжат с необходимото търпение. Отдайте силите си на любимия човек, децата, любимото увлечение. Всичко това ще спомогне за придобиване на вътрешна хармония. Телец е достатъчно жизнелюбив знак, представителите му не склонни към апатия, а в средата на април, позитивното настроение на този знак ще се утвърди още повече. Телците ще се постараят да направят този свят прекрасен или поне малка част от него.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

За хората, родени под знака Близнаци, април  ще стане ярко време. Съдбата е подготвила за представителите на този знак промени и приятни сюрпризи. И личния живот, и бизнес събитията ще се развиват много интересно и неочаквано. При това Близнаците ще успеят да запазят ролята си на лидер и на всякъде ще се оказва в центъра на вниманието. През този месец, Близнаците не ги заплашва самотата. В службата, на Близнаците като цяло ще им се наложи да решават производствени задачи, да рисуват макети или да съставят отчети. Не трябва да отлагат делата за последните дни на месеца, защото едва ли и ще ги решите, защото в този период ще бъдете в доста апатично настроение.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

В средата на пролетта Раците ги очакват интересни събития и промени в живота. Реформите и преобразуванията на първо място ще засегнат деловата сфера. При това, ще се наложи да разчитате само на собствените си сили, а не на приятелите, дори и на най-истинските. Важно е да осъзнаете какво наистина желаете, а след това да предприемете конкретни стъпки за достигане на заветната цел. В края на април Раците ще се зарадват на среща и задушевни разговори с приятели. Те ще ви окажат неоценима подкрепа и ще проявят разбиране. В този период се препоръчва да се върнете към тези проекти, които не сте успели да приключите в предишния месец.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

През април Лъвовете ги очаква не само пролетно настроение, но и много привлекателно предложение от задгранични колеги или познати. Сега е онзи рядък миг, когато желанията ви съвпадат с възможностите, затова не изпускайте благоприятния момент. Далеч от дома ви очаква истински успех, важно е да проявите инициатива и да не се страхувате да покорявате върхове. Разположението на планетите през април способстват за това, Лъвовете да разширят кръга на своите увлечения и интереси, да развиват своите таланти, да изучават нещо ново. Все пак, за да достигнат набелязаните цели, представителите на този знак трябва добре да се потрудят. В своите начинания Лъвовете могат да разчитат на подкрепата на приятели.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

В сферата на деловите контакти, Девите ги очаква противоречива и сложна обстановка. По силата на обстоятелствата, на представителите на този зодиакален знак, ще им се наложи да взимат бързи решения. Да се постараят да мобилизират своите тактически способности, за да съхранят контролът над ситуацията. В средата на месеца, за Девите ще бъде много сложно да съвместят обществените интереси с личните. До голяма степен това се случва, поради появилата се в този период импулсивност на Девите. Не се препоръчва на представителите на този зодиакален знак да участват в масови мероприятия, търсенето на романтика и приключения могат да доведат до опасни ситуации. Звездите препоръчват на Девите да намалят активността си и да се заемат с обобщаване на резултатите. Последната седмица от април ще бъде за вас позитивна и плодотворна. Ще се появят перспективни идеи и хора, готови да ви помогнат да осъществите плановете в живота си.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

През април, съдбата ще поддържа Везните във всички начинания. При хората родени под този знак, добре ще се получават дори тези дела, на чийто успех те не са разчитали много. Затова, трябва да си изберете една подходяща за вас цел и да започнете да действате. Само не разказвайте предварително на никого за близките си планове. Благодарение на удивителната си проницателност и дипломатическите си способности, вие без усилие ще успеете да регулирате своите взаимоотношения с околните и дори да превърнете враговете си в съюзници. В края на месеца, на Везни им предстои голямо количество нови срещи, интересни запознанства и увлекателни пътувания. Ще успеете малко да се разведрите и да си починете от обичайните задължения, ще внесете в живота си приятно разнообразие. Ако в рамките на старите си действия ви е станало тясно и сте решили да смените местоработата си, подгответе се неминуемо за трудности. Ще ви се наложи да отстоявате правата си, защото никой от старата ви служба няма да иска да ви пусне просто така.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

Април, за Скорпионите, ще бъде наситен на непредсказуеми обрати на съдбата. Стремежът им да правят всичко, съобразено със собствените им желания, ще създаде на Скорпионите ненужни усложнения, които и без това са предостатъчно. Хората, родени под този знак, могат да се сблъскат с всевъзможни препятствия и безпочвени слухове. Напълно са вероятни служебни интриги. Старайте се обективно да оценявате случващото се. Не бъдете твърде доверчиви, проверявайте постъпващата при вас информация, защото тя може да се окаже лъжлива. Бъдете внимателни в изказванията си, сдържайте раздразнението си, за да избегнете изясняване на отношенията с някой от близкото ви обкръжение.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

През април, при Стрелците ще се появи възможност да започнат нова романтична връзка. При това трябва да избягват служебните романи, защото тези отношение, благодарение на ваши недоброжелатели, могат да станат достояние на обществото и да ви покажат в недобра светлина. Звездите ви съветват, през този месец да бъдете по-предприемчиви. Постарайте да подходите творчески към делата, тогава те ще започнат да ви носят удоволствие. Какво в службата, така и у дома, не трябва да зацикляте върху проблемите и обидите. Ако се постараете да възприемате всичко по-леко и непринудено, това ще се отрази по благоприятен начин на професионалното ви израстване и ще осигури спокоен живот на членовете на семейството ви.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

Според хороскопът за април, Козирозите през този месец не трябва да започват нови дейности. Най-добре е да пазят нервната си система и да си дават повече поводи за приятни емоции. Старайте се да се наспивате добре. Не се натоварвайте твърде много със служебни ангажименти и делови планове, защото преумората може да се отрази негативно на вашето здраве. Емоционалното претоварване ще доведе до там, че вие ще започнете да се карате на хората непрекъснато. За да запазите своите и чуждите нерви, намерете приложение на енергията си, например, заемете се със спорт.

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

За Водолеите, април ще бъде изключително динамичен месец. Ще се наложи да успеят в страшно много, при това ще трябва всичко да е направено добре и качествено. Ако започнете да претупвате работата си, това ще се обърне срещу вас, затова развийте у себе си чувството за отговорност. През този месец трябва да обръщате повече внимание на своите роднини, сега те ще се нуждаят страшно много от вашите съвети и морална подкрепа. През април, Водолеите значително ще разширят кръга на познатите си, ще се появят нови интереси и увлечения, няма да скучаят. Трябва също да се отбележи, че през април Водолеите с оптимизъм и хумор ще се справят с всички свои дела и проблеми и именно позитивното настроение до голяма степен ще бъде залог за успеха им. Нещо различно от тях не може да се очаква! Любовен Хороскоп за април 2015 година за Водолей

Прочети още…

Детайли

Написана от Мая Павлова

Категория: Хороскопи за месец април 2015

Април ще бъде активен месец за Рибите. Очакват ги големи дела, само не трябва да взимат бързи решения и да се суетят. Не трябва напразно да си губят времето с празни приказки и клюки. Не се „надувайте“ със собствените си успехи и постижения, не се опитвайте да „изкръшкате“ от ежедневните грижи, използвайте времето си максимално ефективно. В средата на месеца, Рибите ги очаква успешен период. Звездите предсказват много интересни, увлекателни събития: нови запознанства, пътувания.

Прочети още…