Бонус от Betfair: €30 в безплатни залози! | TopZalozi.com

5
Добави коментар
premier
premier

Най-голямата борса за залози – Betfair – вече стартира и раздел СПОРТ (фиксирани коефициенти) в България, известен сред интернет играчите със своята леснота на употреба.

Всички нови клиенти на Betfair от България могат да получат до €30 в БЕЗПЛАТНИ ЗАЛОЗИ, когато направят първоначален единичен залог от €10 в раздел СПОРТ на събитие по техен избор! В момента, в който залогът бъде приет, играчът ще получи 3 безплатни залога по €10 (общо €30), които могат да бъдат използвани за залагане на фиксиран коефициент от раздел СПОРТ.

Имайте предвид, че Вие можете да залагате със своя безплатен залог от €30 и да изтеглите печалбите си без стойността на безплатния залог.

Betfair Спорт предлага и много новаторски продукти като:

Cash Out – изтегляне на печалби или намаляване на загубите докато мача се развира На Живо;
Price Rush – предлагане на по-високи коефициенти на определени спортни събития;
In-Play залагания На Живо – залагания в реално време, докато събитието се провежда;
Комбинации – двойни, тройни и акумулатори.

* За всички бонуси и оферти важат правила и условия, с които може да се запознаете на сайта на Betfair.

* Всеки потребител има задължението да провери, дали описаните условия са актуални към момента. TopZalozi.com не може да бъде държан отговорен за предоставена неактуална или грешна информация.
* TopZalozi.com не насърчава участието в хазартни игри и не носи отговорност за вреди, причинени от такова участие или свързани по какъвто и да е начин със съдържанието на този сайт.

* Игрите не са насочени към малолетни и непълнолетни лица.