Конкурси всякакви: Спечелете телефон Lenovo, часовник, слушалки, сет за гримиране, билети за концерти и 50 продукта на BU

2
Добави коментар
pgp

Краен срок – 3 май 2015

Участникът играе ролята на Тайния Агент на BU, чиято мисия е да подготви момичето на BU (героиня в приложението) да се подготви за среща с тайната си тръпка (герой в приложението).

Мисията обхваща 5 фази с различни условия на участие. За да бъде включен в томболата за Голямата Награда, Участникът трябва да завършат всички фази на Играта и да има минимум 600 спечелени точки.

Участникът може да започне участието си по всяко време на активния период на Играта.
ФАЗИ НА ИГРАТА:

Всяка фаза на играта има продължителност една седмица, както следва:
Фаза 1 ‐ предизвикателство „Покани го на среща!”: 30 март – 5 април 2015г.
Фаза 2 ‐ предизвикателство „Раздвижи се!”: 06 ‐ 12 април 2015г.
Фаза 3 ‐ предизвикателство „Стайлинг SOS”: 13 ‐ 19 април 2015г.
Фаза 4 ‐ предизвикателство „Магията на грима”: 20 ‐ 26 април 2015г.
Фаза 5 ‐ предизвикателство „Моето тайно оръжие”: 27 април – 3 май 2015г.

Всяка фаза се състои от задължително и избираемо предизвикателство. След изпълнение на задължителното предизвикателство в съответната фаза Участникът получава правото да участва в следващата фаза. За всяко изпълнено задължително предизвикателство Участникът получава по 10 точки.
Задължителното предизвикателство в първата фаза е Участникът да избере начина на комуникация, който момичето на BU ще използва, за да се свърже с тайната си тръпка. Избираемото предизвикателство на първата фаза е да отговори на два затворени въпроса, всеки от които дава на Участника по 10 точки при верен отговор, и да сподели снимка във Facebook, за което получава още 20 точки.

Задължителното предизвикателство във втората фаза е Участникът да пресъздаде на екрана стъпките на танц, както е показан във видеото, което ще може да гледа в приложението. Избираемото предизвикателство във втората фаза е да отговори на два затворени въпроса, всеки от които дава на Участника по 10 точки при верен отговор, и да качи свое видео, в което танцува като момичето на BU, което му осигурява още 100 точки.

Задължителното предизвикателство в третата фаза е Участникът да избере тоалет за среща. Избираемото предизвикателство в третата фаза е да отговори на два затворени въпроса, всеки от които дава на Участника по 10 точки при верен отговор, и да изпрати съобщение с линк за покана на други Facebook потребители. За всеки приел поканата Facebook потребител, който изпълни поне първото задължително предизвикателство, канещият Участник получава 20 точки. Участникът получава точки за до 5 приели поканата приятели, за което може да получи максимум 100 точки.

Задължителното предизвикателство в четвъртата фаза е Участникът да избере стил на гримиране. Избираемото предизвикателство в четвъртата фаза е да отговори на два затворени въпроса, всеки от които дава на Участника по 10 точки при верен отговор, и да изпрати съобщение с линк за покана на други Facebook потребители. За всеки приел поканата Facebook потребител, който изпълни поне първото задължително предизвикателство, канещият Участник получава 20 точки. Участникът получава точки за до 5 приели поканата приятели, за което може да получи максимум 100 точки.

Задължителното предизвикателство в петата фаза е Участникът да отговори на един въпрос. Избираемото предизвикателство в петата фаза е Участникът да качи своя снимка, за което получава 100 точки.

След края на петата фаза се обявява един победител (“Победителят”), който печели Голямата Награда в играта. След края на всяка фаза се обявяват междинни победители, които печелят наградите за съответната фаза, както е описано по‐долу.

Голямата Награда в играта е мобилен телефон Lenovo S660.

Победителят ще бъде избран на томболен принцип между всички участници, които не са печелили междинна награда. За да бъдат включени в томболата за Голямата Награда,

Участниците трябва да завършат всички фази на Играта и да имат натрупани най‐малко 600 точки.

Междинните награди се теглят на томболен принцип между всички участници след края на съответната фаза:

Фаза 1 ‐ предизвикателство „Покани го на среща!”:
‐ 1 бр. часовник Swatch Peppercane
‐ 10 бр. комплект BU Candy Love дезодорант спрей + душ‐гел 250мл

Фаза 2 ‐ предизвикателство „Раздвижи се!”:
‐ 2 бр. аудио слушалки Sony MDRZX100P
‐ 10 бр. дезодорант против изпотяване BU In Action Fresh & Clean + душ‐гел Mаракуя 250мл

Фаза 3 ‐ предизвикателство „Стайлинг SOS”:
‐ 2 бр. чантичка за телефон с огледалце
‐ 10 бр. комплект BU Trendy тоалетна вода 50мл + део спрей

Фаза 4 ‐ предизвикателство „Магията на грима”:
‐ 2 бр. сет продукти за гримиране (гланц за устни Leocrema, CC крем Bioten и сенки за очи)
‐ 10 бр. комплект BU Fancy Cinderella тоалетна вода 50мл + део спрей

Фаза 5 ‐ предизвикателство „Моето тайно оръжие”:
‐ 10 билета за концерт на Михаела Филева на 28 май, гр. София
‐ 10 бр. тоалетна вода 50мл и дезодорант спрей BU My Secret

Спечелилите награда ще бъдат уведомени за това чрез електронно съобщение на e‐mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. За да получи наградата си, всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Организатора в рамките на 10 работни дни след получаване на уведомлението данни за доставка, като ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 15 работни дни от датата на изпращане на потвърдителен e‐mail с посочени данни за доставка.