Пръчка за selfie – монопод за селфита

1
Добави коментар
cozybg
cozybg

Пръчка за selfie, работеща с всички типове телефони – iPhone, андроид и други

Възходът на селфитата довете до възход и при моноподите за селфита или както в Щатите ги наричат „селфи стик“. Тази толкова известна по света и у нас дума „селфи“ заля интернет пространството. Фразата „откритието е майка на нуждата” никога не е било по-вярно отколкото в случаите, когато искаш да си направиш селфи, да уловиш най-добрия ъгъл, за да стане съответно най-добрата снимка.

Направи най-хубавото селфи на света с тази пръчка за selfie! С удължаваща се функция, можеш да направиш селфи отблизо или от далеч без никакви усилия!

Този монопод се разтяга от 30см до 108см, така че никое селфи няма да е невъзможно. Има клампа за телефон, която държи повечето телефони здраво и сигурно. Клапата може да бъде демонтирана, за да се закрепи камера или фотоапарат. Фантастична джаджа за твоя телефон – увери се, че си я взел със себе си на следващото голямо събиране.

Забележка за Android потребители
Необходимо е да изтеглите следния ап: Camera360 Ultimate (https://play.google.com/store/apps/details?id=vStudio.Android.Camera360&hl=en_GB), за да използвате успешно стика.

Най-известното селфи в света, направено, разбира се, със селфи стик

Разбира се, има и по-лесен начин да снимаш всичките си приятели и това е именно със селфи монопода.