Проектор за смартфон

1
Добави коментар
cozybg
cozybg

Трансформирай дневната си в домашно кино с този проектор, който използва смартфона ти (да, смартфона ти!), за да проектира видеа, филми, снимки или каквото поискаш, на всяка гладка повърхност.

Този компактен проектор може лесно да бъде разглобен и сглобен наново, така че можеш да го пъхнеш в раницата си и да го занесеш у някой приятел, за да си направите домашна киновечер. Има ретро-дизайн, който те връща обратно в дните, когато нямаше модерни DVD-та и Blue-Ray-плеъри, когато гледането на филм беше истински спектакъл, а не просто нещо, което правиш някой скучен съботен следобед. Начинът, по който кутията е направена, позволява на звука от смартфона ти да бъде увеличен, за да има и фантастично акустично оформление, което да придружи прожекцията. В допълнение, този проектор няма нужда от батерии, тъй като използва вградените леща, за да увеличи картината.

Въпреки че екраните на телефоните стават все по-големи и по-големи, те никога няма да могат да се сравнят с размера на този впечатляващ проектор за смартфони.

Въпроси и отговори, свързани със смартфон проектора

Въпрос: Проекторът работи ли с Android телефони?
Отговор: Да, смартфон проекторът поддържа всички телефони, които могат да бъдат поставени в него. Максималните размери на телефон, който може да сложите в проектора са 8 см по 14.5 см.

Видеa
Ревю на смартфон проектора

Ревюто е на англисйки език