„Бързи и яростни-7“: One last ride

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Един от най-чаканите филми за годината навлиза в живота ни от скоростната лента.

Чакан заради богатия актьорски състав. Чакан заради високоскоростните каскади. Чакан заради шестте успешни серии преди това. Чакан заради Пол.

За всички нас бе ясно, че седмата серия на „Бързи и яростни“, която се забави почти с една година заради загубата на Пол Уокър, ще бъде посветена именно на него. Харизматичен актьор, който завинаги остава част от успешната концепция. Голям човек, който несъмнено всеки фен ще пази в сърцето си. 

Видео: Пол Уокър във всичките си „Бързи и яростни“ досега

Благодарение на братята му Коуди и Кейлъб образът на неговия екранен герой Брайън О’Конър е завършен.

Несъмнено с актьори като Дуейн „Скалата“ Джонсън и Джейсън Стейтъм се очакваше поредицата да поеме в друга посока и да бъде ориентирана по-скоро към екшъна, отколкото към автомобилните гонки. И е така, екшън има. В доволни количества. Но колкото и странно да звучи, той е по-малко в сравнение с „Бързи и яростни-6“.

Режисьорът Джеймс Вон е успял да намери баланса между това да използва потенциала на актьорския състав и задачата да запази истинския облик на филма. Всъщност Furious 7 е много по-близо до оригинала от 2001 г., отколкото всяка друга част от поредицата.

Може да се каже, че с него се отдава почит и на всички верни фенове, които са с „Бързи и яростни“ от самото му начало. За 14 години не само актьорите са пораснали, улегнали и създали своето голямо семейство. 

През това време всички ние сме се променили, изградили живота си и този филм е и в наша чест. Посветен на семейството, на важните хора и неща в живота и нуждата да ги разпознаем сред всичко, което ни заобикаля…

Виж още: Вин Дизел кръсти дъщеря си на Пол Уокър

За да не останете с впечатление, че предстои една сладникава киноистория, ще поясня – няма такова нещо.

Мачо присъствието на Доминик Торето (Вин Дизел) си е там и се сблъсква челно с Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а бойните сцени са допълнени от изявите на мъжкото момиче Лети (Мишел Родригес).

Невъобразимите каскади, превърнали се в традиция за филмите „Бързи и яростни“, са налице и отново изненадват въображението, като вече познатите от трейлъра са само черешката на тортата.

Изобилието от екстремни автомобили и горещи жени е по-голямо от всякога и няма как да бъде другояче – все пак половината филм е заснет в Дубай. 

Не са пропуснати и хуморът и закачките между Роман (Тайриз Гибсън) и Теж (Лудакрис), а колоритът е допълнен от Мистър Никой (Кърт Ръсел). С други думи, Furious 7 (както е оригиналното заглавие на филма) е всичко, което очаквате. И отгоре.

Бъдете сигурни, че добре опакованата запазена марка „Бързи и яростни“ гарантирано ще ви донесе силни емоции и двучасова тръпка.

„Защото всеки търси тръпката. Но истината е в семейството.“ For Paul.

Източник: Bulevard.bg