Балансираната диета на Криси Тайген

3
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Можете ли да се храните без ограничения и пак да изглеждате като топмодел? Разбира се и доказателството се казва Криси Тайген. Научете повече за балансираната диета на топмодела Криси Тайген.

Балансираната диета на Криси Тайген

Криси Тайген е модел на бельо и бански костюми. Известна е с кориците си за сп. Sports Illustrated. Като модел на бельо, Криси Тайген трябва винаги да е в перфектна форма. Вижте някои от тайните за супер тяло на Криси Тайген. 

За разлика от повечето топмодели обаче, тялото на Криси Тайген не е резултат от гладуване, а от балансирано хранене. Тя вярва, че всеки трябва да се храни балансирано, за да е здрав и в добра форма. Криси Тайген е почитател на комбинацията зеленчуци и месо за основно хранене. Криси Тайген няма любима диета. Ако трябваше да избира, би се хранила на принципите на Палео диетата, които леко би променила. Към Палео диетата би добавила сирене и един ден, в който да може да се отдаде на любимите си кулинарни изкушения.

Научете повече за Палео диетата >>>

Деток режимите са особено популярни сред звездите, но Криси Тайген е техен върл противник. Признава, че е опитвала джусинг и популярният режим Master Cleanse, но се е чувствала гладна. Смята, че детокс режимите само изострят апетита на човек към калорични храни, дори такива, които човек по принцип не би ял. В резултат на товаповечето хора не могат да ги спазват стриктно.

Криси Тайген и боклучавите храни

Любоптино е, че Криси Тайген има една слабост боклучавите храни (junk food). Когато има възможност, тя се глези с такоси, бургери и гофрети от вериги за бързо хранене. Признава, че посяга към тези храни късно вечер, защото тогава й се дояждат. Смята, че човек не бива да се лишава изцяло от храните, които обича. Също така вярва, че не вредят толкова на фигурата й, ако през останалото време се храни балансирано.

Отслабване за 5 дни от Криси Тайген

Криси Тайген е сред звездите, които могат много бързо да свалят няколко излишни килограма. Подобно бързо отслабване й се налага седмица преди раздаването на наградите „Оскар”. Криси Тайген трябвало да свали 5 килограма. В такива моменти тя минава на специален хранителен режим – сокове, много салати, гарнирани с парченца печено агнешко месо. Освен това тренира няколко пъти дневно с инструктор.

Лимонадената диета на Криси Тайген

Въпреки че днес отрича детокс режимите и диетите, Криси е любител на една диета с течности, плодове и зеленчуци. Този детокс режим се спазва 10 дни. През тези 10 дни можете да консумирате:

зелени смутита
1 ананас
1 ч.ч. мляко от кашу
лимонов сок с кленов сироп и лют червен пипер
плодове и зеленчуци на корем

Фитнес от Криси Тайген

Криси Тайген обича да тренира в група. Избягва индивидуалните тренировки, защото й доскучава. Сред любимите й тренировки е т.нар. Physique 57. Тази специална тренировка е подходяща за тонизиране на цялото тяло, която редува силови упражнения, кардио, стречинг. Подходяща е за дами, които искат да подчертаят извивките си. Създателите на тренировката твърдят, че комбинацията от подобни упражнения помага на тялото да изхвърли по-бързо токсините.

02.04.2015/ Радослава Михайлова