Какви са предимствата на балатумите?

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

След като вече сте си закупите балатума идва следващата стъпка, а тя е свързана с неговото транспортиране и поставяне. Последното бива доста по-трудоемко, но не се притеснявайте, ние сме на Ваше разположение.

 

Без значение колко голям ще е балатумът, който сте си харесали, обикновено в повечето случаи превозът е лесен и осъществим с лек автомобил – нашите колеги ще Ви помогнат с натоварването и преноса му, а Вие просто ще трябва да си го закарате до вкъщи.

Не си мислете, че не сме помислили и за клиентите, които нямат личен автомобил или по една или друга причина не могат да го използват в момента – имаме осигурен транспорт, който ще закара Вашия балатум на посочения от Вас адрес.

Малко по-трудна се оказва задачата с поставянето му. Като за начало е много важно да се вземе предвид площта на помещението, за което сте  предвидили балатума. По принцип всеки мъж би се справил с проблема със слагането – нужни са обикновени инструменти като макетно ножче, рулетка, чукче и пирони.

Едно от най-важните неща при поставянето му е да внимавате с размерите на пода и тези на балатума. Помещението трябва да бъде измерено внимателно, като се внимава и за ъглите на стаите.

Най-добрият вариант за поставянето на пода е със специализирано лепило, което се слага по краищата, както и по самия под, но може също да се използват и двойнозалепващи ленти.

Другата особеност е свързана с изрязването на парчетата балатум. Където се налага, това трябва да стане с швейцарска точност, тъй като се крие риск от разминаване и неравномерно поставяне или пък залепване на парче върху парче.

След като внимателно изпълните тази част, препоръчително е да поставите и пирони на някои места, които биха заздравили устойчивостта на балатума  Представете си как биха реагирали гостите Ви при едно евентуално разместване на новия Ви балатум!

Ако не сте сигурни, че ще се справите напълно със задачата по слагането, можете да се консултирате по този въпрос с нашите колеги и специалисти.

Все пак ако се окаже така, че не успеете да поставите балатума, можете спокойно да се доверите на професионализма на нашия екип, който ще се заеме с поставянето му, след което ще можете да се насладите спокойно на лукса, който придава на помещението Ви.