Гордата Аси – Гледай Сериал Онлайн

345
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Гордата Аси

Жанр:Драма
Година:2007

Гледай Сериала Онлайн ТУК

Всеки делничен ден от 17.20 часа
„Гордата Аси“ е изпепеляваща история за една невъзможна любов. За това да обичаш, да бъдеш обичан и въпреки всичко да не можеш да намериш щастието.
Две души са разделени от огнената река на миналото. Макар и силно влюбени един в друг, те са врагове заради греховете и грешките на другите.
Сериалът е история за отмъщението, което превръща жарта в огън, за тайната, която изпепелява. Миналото крие много тайни. Да тънеш в мизерия, да не можеш да намериш изход от нея и да бъдеш майка, която се бори със смъртта заради децата си…
Един млад мъж, роден и живял с болка, се завръща по родните места. Причината за страданието му е семейство, в чиято дъщеря съдбата му отрежда да се влюби. Дъщерята на тези, които са изпратили майка му в гроба.

***

От три поколения едно семейство не спира да се бори с житейските трудности. Бащата, който иска да запази земите на дедите си и гордите му деца, привързани към родното огнище. Красивата му дъщеря Аси носи името на реката, която дава живот на тези земи.
Млад мъж, на име Демир, който след дълго отсъствие се завръща в родния край. Богат, красив, успял. Демир и семейството му са заровили в тези земи една тайна. Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота им.
Именно заради тази тайна любовта на Демир и Аси ще бъде невъзможна. „Гордата Аси“ – история за новата буржoазия, земята и любовта…