Диван „Нолина“ с 3ка механизъм и еко кожа

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

При нас ще намерите изключително широка гама от всякакви мебели започвайки от шкафове, табуретки, гардероби и стигайки до невероятно стилни и модерни модели на мека мебел, изработени както от естествени, така и от изкуствени материали. В зависимост от индивидуалните си стилови предпочитания, можете да се спрете на мебели, представени във всякакви красиви и/или цветни дамаски.

Нашите магазини разполагат със страхотно разнообразие от всякакви практични и стилни дивани, отличаващи се със своя механизъм, размер, качество на материала и така нататък. Едни от често избираните модели са двойните, тройните, както и четворните разтегателни дивани.

Стилно и модерно обзавеждане на всекидневната с диван „Нолина“

Красивият и практичен кожен диван „Нолина“ с 3ка механизъм е подходящ за подобряване интериора на всеки един дом, всяка една стая. Конкретно този модел се отличава с изключително лесен и удобен за ползване механизъм. Дамаската е изработена от висококачествена естествена еко материя, която освен че бива невероятно мека и красива се различава и с високите си нива на износоустойчивост.

Диванът „Нолина“ е изработен от здрава и надеждна дървена конструкция с 3ка механизъм на разтягане. Която и стая да обзаведете с изключително красивия диван „Нолина“ бъдете сигурни, че няма да сбъркате, тъй като той внася една неповторима и незаменима обстановка в дома.

Диванът е с размери 210x85x85 см и се предлага в няколко интересни и изключително приятни за окото цветове на дамаската. Моделът притежава удобни облегалки и подлакътници, които осигуряват нужния комфорт, към чието постигане всеки един от нас несъмнено се стреми.

Подбраните цветове на дамаската, съчетани с подходящи декоративни възглавници променят изцяло интериора на помещението, създавайки усещане за уют и удобство.

Поддръжка на дивана „Нолина“ с 3ка механизъм

Диванът „Нолина“ се отличава с мекия си „пълнеж“, както и невероятно висококачествена и износоустойчива материя, която освен всичко, бива и много лесно поддържана. Самата материя е изключително здрава, не се зацапва лесно и е защитена от външни въздействия. Освен това, тя е изработена от еко кожа и се обработва с различни оцветители.

Почистването се извършва единствено посредством мека чиста кърпа, която обаче е добре да навлажните с натурален сапун, за да се избегнат всякакви възможни поражения по материята. Самият модел диван бива изключително функционален и удобен, предразполагащ към релаксация.

Евентуалните петна по кожените мебели обикновено се почистват със суха кърпа без нужда от използване на различни химически препарати.