Кухни

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Казват, че най-вкусните ястия са такива, защото са направени с много любов. Следователно за да е приятно готвенето, е добре и обстановката да е приветлива. Кухнята е мястото, в което семейството прекарва голяма част от времето си, където се съхраняват хранителните продукти и ястията за гостите. Същевременно повечето жилища не разполагат с голямо пространство, в което да се обособят мебелите, електрическите уреди и другите аксесоари, които използват по време на готвене. Затова е важно да се съобразим с няколко прости правила, когато обзавеждаме кухнята си
Каква кухня да избера?

Ако ремонтирате старото помещение и не планирате да правите големи промени в дома си, може да обновите само част от електрическите уреди, да боядисате стените или да поставите нови плотове. В случай че се настанявате в нов апартамент обаче, ще ви се наложи да премислите доста повече аспекти от обзавеждането на това важно помещение.

Най-доброто решение е да работите с професионалисти, които да направят проект на бъдещата кухня. Необходимо е да се вземат точни мерки, да се преценят височината и ъгъла, под който ще се разположат кухненските плотове, другите мебели, електрическите уреди и др. Нужно е също така да прецените от какъв материал искате да са изработени повърхностите  – дали това да е дърво, ПВЦ или MDF. Ако разполагате с повече финансови средства, по-добре заложете на първия вариант – със сигурност ще получите по-високо качество и мебелите ще имат дълъг живот. Съобразете цвета на плотовете и шкафовете с този на стените  – може да са са с един тон по-тъмни или светли. Обърнете внимание и на електрическите уреди – нека те да пасват цветово на останалото обзавеждане – така в кухнята атмосферата ще е хармонична и стилна.

Ако имате въпроси как най-добре да се обзаведе тази част от жилището Ви или желаете да се консултирате относно избора на нови уреди, обърнете се към нас, с радост ще Ви улесним.

Разгледайте нашия мебелен сайт и изберете своя кухня от него: http://vilazmebeli.com/ . Прегледайте и останалите ни продукти в онлайн магазина http://optim.bg.