Конкурси всякакви: Спечелете пазаруване в Jumbo на стойност 200 лв. и още много награди

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 11 май 2015

За пета поредна година езиков център iStudy Language School, съвместно със Столична община – район „Оборище“, организира своя ежегоден конкурс.

Тази година iStudy Language School става на 5 годинки и реши да почерпи вдъхновение от 5-годишните ученици, които учат английски предимно чрез песни.

Ето защо iStudy Language School ви кани да участвате в конкурс за песен, изпълнена на английски език – iStudy Singing Contest 2015.
Естествено, организаторите от iStudy Language School ще останат верни на себе си и за всички участници ще има много и прекрасни награди.

За да участвате в конкурса, е необходимо:

1. Да запишете кратко музикално клипче с изпълнение на песен на английски език;

2. Да попълните формата за участие.

3. Да качите заснето от Вас клипче на страницата на събитието iStudy Singing Contest 2015 или в www.dox.bg и да изпратите линка към него и попълнения формуляр на e-mail: [email protected] или като лично съобщение във Facebook.

Условия за участие:
– Възраст от 3 до 9 години;
– Песента трябва да е на английски език.

Големият финал и награждаване:

На 23.05.2015 година в Playground Paradise Center всички участници ще се борят за големите награди. Концертът ще стартира в 16:30 часа с представление, специално подготвено за вас от учениците на iStudy Language School, и ще продължи до 18:30 часа с избиране и награждаване на финалистите и спечелилите първо, второ и трето място.

Награди:

1. Първа награда – пазаруване с iStudy Language School в JUMBO на стойност 200 лв.

2. Втора награда – карта за игри в Playground Paradise Center на стойност 100 лв.

3. Трета награда – карта за игри в Playground Paradise Center на стойност 50 лв.

4. Един безплатен месец обучение по английски език в iStudy Language School за всички, изпратили своето видео клипче и посетили концерта. (Важи за месец октомври от новата  2015/2016 учебна година)

5. Допълнителни награди – някои късметлии ще получат специални награди от официалните спонсори на събитието.