Съчетаване на мебелите с боите и настилките във вашия дом!

2
Добави коментар
kyovev
kyovev

Интериорът на всеки дом наследява характера на своя стопанин. Негово е решението за визията на стаите и интериорния дизайн. Обаче, за да бъде всичко изрядно, практично, но и да си пасват елементите, би трябвало да се съобразите с всички декоративни елементи, както и с цветовите схеми на боите и настилките в дома си. Не е задължително да го правите, но то е за доброто на вашия дом от гледна точка на дизайна.

 

И така, да започваме! Първото, която трябва да направите е да се обуете и да дойдете в някой от нашите магазини – ако сте от София, кварталът е ж.к. Люлин, там ще ни намерите. Нашите консултанти ще ви обърнат специално внимание, препоръчвайки ви най-добрите продукти съобразно вашия изисквания и бюджет!

За разлика от много други конкурентни фирми, ние не сме от вчера на пазара, нито от година, две, пет или десет! В продължение на 20 години се развиваме и разрастваме, а това не е случайно – очевидно е, че това не може да стане, ако качеството на предлаганите продукти е ниско! Точно затова ние работим със сериозни фирми, които ни доставят качествени стоки и осигуряват необходимата поддръжка, ако така все пак е наложително да се извърши.

След като сте избрали мебелировка за вашия дом, следва тя да се достави и монтира, което с удоволствие ще извършим. Ние препоръчваме да бъде изградена цялостна концепция за визията на вашите помещения.

Ще ви предложим висококачествени мебели от всякакъв тип, например спални, гардероби, интериорни врати, шкафове и т.н., и то на достъпни цени!

Избор на боя!

Често при търсене на боя клиентите се затрудняват, защото не може да се предложи цвят с достатъчно близък нюанс, какъвто се търси. Такава ситуация при нас е невъзможна, тъй като каталогът ни е огромен – предлагаме десетки хиляди продукти, като можете да изберете точно търсеният от вас нюанс на боята, с която да преобразите жилището си!

Ако се нуждаете от други строителни и интериорни изделия, например тапети във всякакви форми и размери, пердета и текстил, също можем да ви съдействаме.