Конкурси всякакви: Спечелете кухненски робот Tefal, форма за кекс и две форми за пай от София Мел

2
Добави коментар
pgp

Краен срок – 15 април 2015

При закупуване на два пакета брашно „София Мел” от 1, 2 или 5 килограма  или комбинация от посочените разфасовки, но не по-малко от два броя, клиентът може да участва в томбола за следните награди, чиито брой е посочен на магазин

1) Кухненски робот с марка „Tefal” модел Compact QB2001 (с международна гаранционна карта)

2) 1 форма за печене за кекс с подвижно дъно с марка “Tefal”

3) 2 форми за печене за пай с марка “Tefal”
За да участва в томболата, потребителят трябва да напише трите си имена и телефон за контакт на гърба на касовата бележка, която удостоверява закупуването на двата пакета брашно от марка София Мел. Попълнената касова бележка се пуска в промоционната урна на ГудМилс България, брандирана с марка София Мел и поставена в следкасовата зона или на касата в магазина.

Периодът на промоцията е указан на рекламните материали, поставени в съответния търговски обект. Изтеглянето на печелившите ще стане на посочената в промоционния плакат дата в присъствието на представител на „ГудМилс България” ЕАД и на управителя на търговския обект.

За изтеглянето на печелившите клиенти се съставя протокол.

За предаването на голямата награда кухненски робот Tefal  модел Compact QB2001 се съставя приемо-предавателен протокол, подписан от управителя на магазина /представител на ТВ/ и от лицето, спечелило и получило наградата.