Сантра и Krisko Beats с нов съвместен проект – „Не ми убивай кефа“ » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сантра и Криско пускат първо съвместно парче със заглавие „Не ми убивай кефа“. Те обединяват усилия за втори път след успеха на „Късно за романтика“, което също беше по  музика, текст и аранжимент на Krisko Beats. В новия хит обаче авторът се включва и със запомнящо се изпълнение.

„Исках да работя отново с Krisko Beats. В един момент той ми се обади да ми каже, че втората песен е готова, но е станала толкова яка, че не я дава без да влезе на фийчъринг. Аз, разбира се, се съгласих, защото така или иначе исках да работя с него и като изпълнител, освен като бийт мейкър“ – разказва Сантра, която сама е продуцирала парчето.

„Не ми убивай кефа“ вече има и видеоклип, заснет от Bashmotion и представен ексклузивно от Facing The Sun. Видеото показва Сантра в няколко визии, създадени от нея с помощта на стилиста Гроздан Михайлов, с дрехи от собствената й модна колекция UnicornAve и H&M. Злато, ловни трофеи, оръжия и древноегипетски елементи са ироничните препратки към гето лукса в клипа. Сантра е със златни зъби и визия на египетска принцеса, а Криско е с изцяло позлатена кожа в каляска, дърпана от сексапилните балет Нова, които освен че танцуват във видеото, изработват и цялата хореография.

„Снимките минаха много забавно, защото бяхме много хора. Има един кадър, в който от устата ми тече златна боя. Вкусът й беше нещо средно между лак за коса и петрол, а аз трябваше да се преструвам, че е страхотен. Екипът се позабавлява на мой гръб!“ – споделя Сантра и добавя, че целият снимачен процес е бил изключително интензивен, с продължителност над 16 часа.

Ето и самото видео: