Литекс към Домусчиев: Г-н Мислителю, важно е дали си със сюнет, или имаш ушанка

1
Добави коментар
mignews
mignews

Литекс към Домусчиев: Г-н Мислителю, важно е дали си със сюнет, или имаш ушанка

Собственикът на Лудогорец обвини Литекс и Ботев Пд, че са изиграли приятелски мач

Ръководството на Литекс излезе с любопитен коментар в отговор на интервюто на Кирил Домусчиев, дадено по-рано днес. Изявлението от страна на „оранжевите“ не е подписано конкретно, а позицията е на целия Управителен съвет на ПФК Литекс Ловеч. Собственикът на Лудогорец обвини Литекс и Ботев Пд, че са изиграли приятелски мач помежду си през изминалия уикенд.

Ето и цялото изявление, поместено в сайта на Литекс:

Делиормански (не)обрязани смислици

“ Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна  картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва…Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили…

Добре , че е делиорманската мисъл, та  да се възроди футбола, бизнеса и интелекта  на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или  футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори.

Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе,  е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю! Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев..

А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н.“

От Управителния съвет на  ПФК Литекс Ловеч

*сюнет – мъжкото обрязване на кожата, покриваща главичката на пениса. Практиката е в някои религии, като ислям и юдаизъм.