Ето какво никога не трябва да правите, ако искате да имате красив бюст!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

За съжаление, много дами неволно, допускат грешки, с които развалят иначе разкошната форма, на техният бюст, доста преди годините да го направят! Ако не искате да сте сред тези, които сами са прецакали природните си дадености, вижте най-честите, неволни грешки, които ще Ви представим с любезното съдействие на колегите от pik.bg, и се старайте повече да не ги допускате!

1.       Грешен номер сутиен!

Това е може би най-честата грешка, с която дамите развалят бюста си. Прекалено малките сутиени пречат на кръвообръщението, а прекалено големите не поддържат добре и водят до отпускане на гърдите!

2.       Скок-подскок!

В случаят става дума за любителите на аеробиката и нейните подобни, които си мислят, че могат да я практикуват с какъвто и да е сутиен! Да, ама не! Подскоците разтягат тъканите и сухожилията, което разваля формата на бюста. Така, че ако искате да спортувате, без да си вредите обзаведете се със спортен сутиен.

3.       Стойката е важна!

Често ходите прегърбени? Спрете! От това гърдите Ви увисват! Затова, научете се да седите и ходите изправени!

4.       Диетите!

Първата част от тялото, която се разделя с мазнините си, по време на диета са гърдите! Това важи с особена сила за драстичните диети, защото рязкото отслабване, върви ръка за ръка с увиснали гърди. По-добре заложете на бавна, но сигурна и балансирана диета ако искате да запазите бюста си!

5.       Лоши новини за любителите на монокини!

Пряката слънчева светлина е особено вредна за бюста! Кожата на гърдите е изключително нежна и излагането и на пряка слънчева светлина води до образуване на бръчки!