Станимир Гъмов: Щях да съм тотална пародия като участник в „И аз го мога“!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Станимир Гъмов показва таланта си на водещ всяка сряда в шоуто „И аз го мога“. Ето какво сподели той за новото състезание.

Гъмов, как изкара празниците? Гъмов: Работих! В петък имах представление, в неделя също. Не празнувах Великден. Все пак след неделното представление хапнахме с роднините.

Хапна любимото ти агнешко, нали? Гъмов: Дааааааа! Много обичам!

По-лесно ли ти е да си водещ на „И аз го мога“, от това да участваш? Гъмов: Ако трябваше да участвам, нямаше да мога да се справя с повечето неща. Има някои, с които ще мога сигурно да се справя, но 60% са някакъв ад. Така че предпочитам да водя. Хванах по-лесното! (смее се) Иначе щях да съм тотална пародия.

Интересно ли ти е, доволен ли си от шоуто? Гъмов: Много ми е интересно. В началото, като при всеки нов формат, имаше трудности, докато научиш правилата. Сега като минаха няколко предавания, вече се наместиха нещата за хората около мен и зрителите, и ни става все по-интересно.

Нямаше ли да ти е по-лесно, ако си имаше партньор, както е в повечето формати? Гъмов: Така е! Но в този формат специално е сам човек. Иначе със сигурност щеше да ми е по-лесно. Най-малкото щяхме да си разпределим цялото това водене. Доста е дълго.

Имаш ли си фаворит? Гъмов: Нямам. Ако кажа примерно Иван Звездев, ще помислят, че се подигравам или нещо такова. Но аз съм без грам лоша мисъл и аз съм на такова ниво. Точно като него бих се справил. Той наистина е изключително забавен, страхотен комик! Като цяло нямам фаворит. Вече някои се отличават, други поизостават, но във всеки един момент могат да се обърнат нещата.

Работиш ли върху други проекти? Гъмов: До края на този сезон нямам нови премиери. От новия със сигурност ще има някакви нови неща. Играя си в Кукления театър, също и с Христо Мутафчиев.

Как е синът ти? Остава ли ти време да се забавлявате? Гъмов: Добре! Малко време ми остава, но успяваме да наваксаме. Той сега е с баба си и дядо си и е най-щастливият човек на света.

Ще посетиш ли скоро родната Стара Загора? Гъмов: Да, след 20-ти април ще играем представление и ще останем сигурно две вечери там!

Новини за Станимир Гъмов
Интервюта с Станимир Гъмов