Бивш агент на ЦРУ: Аз убих Мерилин Монро

1
Добави коментар
mignews
mignews

Бивш агент на ЦРУ призна за убийството на Мерилин Монро. Норман Ходжeс призна на смъртния си одър, че е ликвидирал актрисата заради предполагаемата ѝ връзка с Фидел Кастро, уточнява руската РЕН ТВ.

В малка болница в щата Вирджиния умиращият мъж признал, че по заповед на ЦРУ е отнел живота на холивудската звезда, както и на още 30 актьори, политици, журналисти и обществени водачи.  Ходжeс признал, че е стоял начело на петима професионалисти, които са отговаряли за това всяка смърт на хора, които са опасни за властта, да изглежда като нещастен случай.

„Ние имахме доказателства, че Монро е имала интимни контакти не само с Кенеди, но и с Фидел Кастро. Моят началник Джими Хейуорт каза, че тя трябва да умре, и всичко трябва да изглежда като самоубийство или свръхдоза. Досега не се беше налагало да убиваме жени, но аз трябваше да се подчиня на заповедта. Направих го за Америка! Възможно е Монро да е предавала на комунистите стратегически важна информация, а аз не можех да допусна това да продължи да се случва”, споделил Ходжeс.

Началникът Джими, за когото говори той, е починал от сърдечен пристъп през 2001 година. Колегите на Ходжес от спецчастите също са умрели.   И до днес Мерилин Монро продължава да вълнува целия свят с възприятието си за живота, с характерната си усмивка и с неповторимия си стил.