Актуално – Най-много бързи кредити за дома – Бързи кредити, Кредити онлайн, Заеми, Кредитни карти и Автокаско

1
Добави коментар
deyan.petkin
deyan.petkin

По данни от проучване на водеща компания за отпускане на бързи кредити, кредитоискателите теглят заем най-много за обзавеждане на семейното жилище или ремонтни дейности.

Изтеглените бързи кредити за ремонт са около 44%, а 34% – за покриване на лични финансови нужди. Други от най–често срещаните причини за теглене на бърз кредит са плащане на битовите сметки (5%), рефинансиране на други кредити (4%), медицински нужди (3%) и образование (3%).

Според проучването, 66% от кредитополучателите внасят погасителните си вноски по банков път на месечна база, а 25% предпочитат да платят в офис на фирмата за бързи кредити. Останалите 9% плащат на гише или през интернет.

Най–важната материална придобивка за българина си остава недвижимото имущество – той го цени и се грижи за него. Моят дом е моята крепост, и не само. Все повече се обръща внимание на детайлите, стила и уюта. Ремонт на банята, кухнята, смяна на дограмата, обзавеждане, са само част от основанията за теглене на бързи кредити.

Заемите за ремонт се теглят най-вече през пролетта и лятото, а кредитите за медицински нужди се теглят през зимните месеци.

Ако имате нужда от бърз кредит, можете да разгледате профилите на фирмите във vsichkipari.bg.

Имате свободата да изберете фирма според критериите, които са важни за Вас- в дома, онлайн, в офис и др.

Няма нужда да търсите компания за бързи кредити- те са във vsichkipari.bg.