Игри за Android, iOS & Windows Phone, декември 2012 – част 1

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Игри за Android:

 

Anomaly Korea

 

Продължението на хитовата „Anomaly Warzone Earth“ е тук, за да ви представи едно изцяло ново екшън приключение.

Извънземните роботи са се завърнали и този път са нападнали Корея и нейните жители. Вашата задача е да водите битка с елитен отряд срещу извънземното нашествие. За целта ще трябва да планирате действията си внимателно и да използвате нови тактики, за да обърнете хода на настъплението във ваша полза. Това не е игра, в която ще трябва да се защитавате, това е игра, в която ще трябва да нападате!

В играта са включени 12 изцяло нови мисии, нови умения на героя ви, нови единици, които ще може да ръководите и естествено нови типове извънземни врагове. Подобрения има в графиката, звуковите ефекти и саундтраци. Успех.

 

Цена: 4,33лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play , Apple App Store

 

Naught

 

Naught е изцяло нова игра за Android, в която гравитацията ще бъде основният ви способ, с който ще се придвижвате напред.

Черно белият геймплей ще ви въведе в един свят, в който сетивата ви ще бъдат потопени в изцяло нова история. Създанието Naught е попаднало в един мистериозен подземен свят, в който всичко е възможно. Напътствайте го и открийте неподозирани тайни. Над 40 нива са на разположение, в които нито за миг няма да ви стане скучно.

Приятна игра.

 

Цена: 1,55лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play

 

Heroes of Order & Chaos

Тази игра може да бъде описана с една дума и тя е – ШЕДЬОВЪР!

Впуснете се в най-добрата мобилна стратегия смесица от RPG (Role-playing game) и RTS (Real-time strategy) с Heroes of Order & Chaos. Трябва да видите с очите си красотата на графиката и да се докоснете до интуитивния геймплей, които ще ви потопят в един свят на магии, епични битки и страхотна история. В Sinskaald Rift мистериозна област в Haradon, безсмъртни войни водят война от векове. Те са известни като Heroes of Order & Chaos! Станете един от тях и се превърнете в легенда!

Изберете своя герой измежду 30 уникални персонажа – от яростни войни до опустошителни магьосници. Играта изглежда прекрасно на таблет и ако разполагате с такъв ще останете много доволни от това, което ще видите пред очите си.

Приятна игра с Heroes of Order & Chaos.

 

Цена: Безплатна.

 

Връзка към играта в Google Play , Apple App Store

 

Toy Defense

Специално за коледните и новогодишни празници Toy Defense вече е „Christmas Defense”. Ще трябва да опазите подаръците на Дядо Коледа и да намерите 8-те липсващи северни елена, с които да ги достави на време на децата по света. Използвайте различните бойни единици, с които разполагате, за да отблъснете враговете, крачещи към вашата кула пълна с подаръци. Усъвършенствайте тактиката и оръжията си, за да предотвратите всякакви атаки по земя и въздух.

 

Цена: Безплатна

 

Връзка към играта в Google Play, Apple App Store

 

DragonVale

Добре дошли в долината на драконите!

Изградете своя уникален парк от дракони, хранете ги и им създавайте условия, за да растат щастливи. Развъждайте любимите си видове, като подобрявате условията им на живот и ги обграждате с любов. Те ще ви се отблагодарят също толкова великодушно и ще ви бъдат винаги верни.

Впускайте ги в интересни състезания и печелете страхотни награди. В DragonVale цялото ви внимание ще бъде съсредоточено в живота на драконите. А красотата на заобикалящата ги природа ще радва очите ви.

Приятна игра.

 

Цена: Безплатна.

 

Връзка към играта в Google Play , Apple App Store