Изненада! Вместо да вдига сватба, Зуека ще става татко за трети път!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Първоначално се говореше, че Зуека и половинката му- Ани Вичева чакат малкия Стефан да порасне, за да се обвържат завинаги и да вдигнат сватба. С порастването на Стефчо обаче, мераците на двойката за сватба отслабнали значително и се увеличили тези да си направят още едно бебе. Зуека и Ани били на седмото небе от щастие заради появата на бебето им и постоянно показвали на всичките си близки и познати всяка една стъпка от неговото развитие. И покрай грижите и щастливите мигове около малкия Стефан, Зуека и Ани решили, че е грехота да оставят детето си без по-малко братче или сестриче. 

От уж достоверни източници станало ясно, че Зуека не се притеснявал от факта, че вече гони 50-те. С Ани обаче вече са започнали да работят за още едно дете, тъй като тя наближава 40-те, което всяка жена знае, че е малко или много опасно. 

Както знаем, Зуека вече има една дъщеря от втората си жена- актрисата Нина Димитрова. Тя много помагала в отглеждането на братчето си и редовно гостувала на баща си и мащехата си. Нищо, че в началото не се разбирали много. За сметка на това сега двете дами изгладили отношенията си и само се радвали на споделените мигове заедно със Зуека и Стефчо.