Татуировки, фолклор и мотори на едно място – Bulgaria Tattoo Expo

3
Добави коментар
InLife
InLife

Татуировки, фолклор и мотори на едно място – Bulgaria Tattoo Expo
20 април 2015

На 18-ти и 19-ти април в Зала 3 на НДК се проведе Bulgaria Tattoo Expo 2015. В изложението участваха и международни артисти, от които побързахме да научим какви са тенденциите при татуировките тази година. Според Влад от Румъния, изключително актуални напоследък са реалистичните татуировки и ако сте си избрали картина на любим художник, с която да украсите гърба си – няма да сбъркате.

Видяхме и се информирахме и как се премахва татуировка, в случай че я имате от 18 години и искате да я замените с нова. Полюбувахме се и на красивите пин-ъп момичета, облечени от Весела от SweetMeUp Boutique, която ни сподели за вдъхновението си, почерпено от българския фолклор. Почти успяхме да си заслужим целувка от Буги Барабата и лично заместихме DJ-я на събитието за една песен време.

Не пропуснахме да се качим на прекрасния и единствен по рода си Harley Davidson, показан на изложението и набързо си припомнихме как открихме мото сезона тази година. Отбихме се и при Smokov Tattoo за една специална (макар и не доживотна) татуировка In Life.  Гледайте репортажа ни от Bulgaria Tattoo Expo 2015 и се забавлявайте! Да се гледа минимум два пъти, при нужда от набиране на кураж, за вкарване на мастило под кожата!

 

автор: Марта Каменова

оператор: Кунчо Поляшки

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: