Как да резервираме самолетни билети на по-ниска цена?

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Създадена на Неделя, 19 Април 2015 18:21

Много семейства които решават да прекарат седмица или две в чужбина на почивка искат да знаят как да купят евтини самолетни билети за цялото семейство. Когато сте повече от един човек, тогава всяко намаление в цената на билета се отразява положително на целия бюджет. Трябва да имате предвид, че двупосочните билети обикновено излизат по-евтино отколкото ако купите за отиване и връщане билети на два пъти. Това разбира се може да ви е познато, защото при почти всеки друг вид транспорт е по същия начин.

Интересувайки се от самолетни билети цени вие няма начин да пропуснете най-изгодните сделки. Истината е, че цената на билет днес ако е сто лева, утре може да е коренно различна. Затова редовното следене на специализирани сайтове винаги крие приятни изненади.

Много от големите авио компании предлагат нискотарифни полети които са доста по-евтини от стандартните. Хората пътуващи редовно със самолет знаят за тях и навярно ги ползват редовно. Поинтересувайте се и вие ако досега не сте знаели за тях. Интересно ще ви е и да узнаете, че има компании специализирани в такъв вид полети. Но има и големи компании които ги предлагат чрез свои дъщерни дружества.