Ирена Милянкова се развежда

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Ирена Милянкова се развежда, пише „Всеки ден“. Топ моделката е решила да сложи край на брака си с уличения за трафик на жени и сводничество ъндърграунд бос Росен Чолов и вече се е консултирала с адвокати за делото и събирането на документацията.

Когато разводът стане факт, Милянкова вероятно ще получи пълните родителски права върху четирите им деца и ще осъди мафиота за солидна издръжка.

Междувременно манекенката, която дебютира в киното с ролята си на Съни в сериала „Под прикритие“, се появи с нов мъж. 29-годишната разградчанка е безумно влюбена в състоятелен бизнесмен, а папараци заснеха наскоро пламналата страст помежду им.

Става въпрос за 40-годишен търговец на висок клас бижута, когото Милянкова срещнала в края на миналата година. От месец двамата вече не се криели от никого и дори Росен Чолов бил известен за новата изгора на съпругата си, докато той продължава да кисне в ареста.

Случайно или не, новият възлюбен на моделката и майка на 4 деца има доста прилики във външността с мафиота. Също като Чолов прясната й половинка също е с гола глава, но за разлика от благоверния й и все още законен мъж е с поне 20 килограма по-слаб и с доста по-изразени черти на лицето.

*Ирена дебютира с новия си (Снимки: Блясък)

Светските клюкари твърдят, че наскоро Милянкова е показала в широк кръг половинката си и двамата без свян се отдали на доста интимни ласки в култов столичен клуб, където тя попрекалила с алкохола, а той се погрижил да запази достойнството й от любопитните погледи на околните, като бързичко я извел оттам.

Мистериозният господин, чието име моделката скоро щяла да обяви публично и да признае развода си с Чолов, е мастит търговец на бижута от цял свят, който имал магазини и в няколко столични мола.

Милянкова пък държи шикозен бутик в един от търговските центрове. Тя бе принудена да се занимава с търговия, след като Софийският градски съд отне имота, в който живееше с Чолов в Горна баня, миналия май. Красавицата с миловидно лице бе принудена да се изнесе от палата и сама да се грижи за четирите деца почти в пълна мизерия.

Според запознати новият й любим бил достатъчно грижовен и готов да поеме издръжката и възпитанието на малчуганите, първото от които Милянкова ражда едва на 15 г. А двамата обмисляли дори да заживеят в чужбина за известно време, защото там децата щели да получат по-добро образование.

*Росен и Ирена