Only for women : Актуален пролетен маникюр – 2015 година Актуален пролетен маникюр – 2015 година

9
Добави коментар
onlyforgirl
onlyforgirl

Актуален пролетен маникюр – 2015 година

Всяка уважаваща себе си жена , държи на перфектния външен вид. От маникюра до дрехите , всичко трябва да е на ниво.Какви са актуалните пролетни маникюри за 2015 година ?!С настъпването на пролетта всичко разцъфтява. Природата отново възвръща своя свеж цвят.Пролетният маникюр трябва да бъде точно такъв – цветен. И тази година един от фаворитите е бонбоненият цвят. Може да лакирате ноктите си в няколко цвята. Или път да заложите на един цвят и камъчета . В последните месеци , камъните са една от водещите декорации при маникюра.Това остава актуално и за пролетта. Махнете червеният,черният или бежовия цвят за пролетният сезон.Заложете на бонбоненото и пъстрото.  Актуален за сезона е и така нареченият „омбре“ маникюр , като е хубаво , той да бъде отново в бонбонени цветове. 

Френският маникюр също е добра идея за пролетният сезон.Като класическото бяло го заменим с нещо цветно , или пък добавим  цветя към него. Като класическата форма на френският маникюр може да бъде заменена , с актулната за последните месеци – остра форма.

Тъй като на 1-ви март , българите имаме традиция да си връзваме мартеници , ние ще ви дадем и идея за маникюр , подходящ за случая.

сподели бутон     
ИМЕ