Roxette и „Революция Z” на една сцена

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Roxette скоро ще отпразнуват 30-годишнината си на сцената.

 Шведското дуо Roxette пожела да има подгряваща банда на техния концерт в София, който ще се състои на 17 юни в „Арена Армеец”. След направените им предложения от българска страна, Мари и Пер се спряха на тийновете от „Революция Z”, съобщиха от „София Мюзик Ентърпрайсис”.

 

„Революция Z” е основана през 2012, а в момента е в състав Мона Недева (вокали), Христо Михалков (бас), Иван Тишев (китара) и Иван Иванов (ударни).

 

Групата е кръстена на популярния сериал ”Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Популярността на тв поредицата превърна групата в една от най-успешните в страната ни. Техният хит ”Аз искам” бе определен за БГ песен на 2014-а на наградите на БГ радио. В момента бандата завършва записите на своя дебютен албум, който ще излезе през тази година.

 

Мона Недева и компания обявиха, че са изключително радостни от избора на Roxette и нямат търпение да бъдат на една сцена със своите идоли. Изявата им ще е около 30 минути и ще включва техните най-силни парчета, както и специално подбрани кавъри.

 

В момента Roxette са в трескава подготовка за новото си турне. След успешни изяви в Австралия и Нова Зеландия те ще превземат и Европа през лятото. Първият им концерт ще е на 10 май в Милано, като ще последват още 35 изяви в 20 различни държави. Очаква се турнето да приключи по времето, когато шведското дуо ще празнува 30-ата си годишнина и поради тази причина е наречено ”XXX – The 30th Anniversary Tour”. Билетите за концерта на Roxette струват от 60 до 120 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro.

Към статията няма коментари. Напишете първия.