Да помислим отсега за: Летните дамски дрехи и обувки

1
Добави коментар
joy88
joy88

Да помислим отсега за: Летните дамски дрехи и обувки

Да помислим отсега за: Летните дамски дрехи и обувки 5.00/5 (100.00%) 1 vote

С настъпването на лятото ще се развихрят и модните въображения в посока на дамските дрехи. През горещите месеци определено ни е по-лесно да изберем какви дрехи да носим.

Магазините ни предлагат все привлекателни предложения, трябва само да имаме настроение и време за шопинг.

Безспорният фаворит сред летните дрехи при дамите е роклята. Всяка жена има поне една феерична дамска рокля в свежи цветове. Други имат по няколко и въпреки това всеки сезон увеличават бройката им с по още една.

Едно от важните условия при избора на летни дрехи е тяхната материя. Тя трябва да е абсолютно подходяща за топло време, да е лека, ефирна, да ни е приятна за носене. Роклите с подобни материи са идеални не само за през деня, а и за горещите вечери.

Други подходящи дрехи за лятото са дамските клинове, които могат да се носят с дълги модерни топове или прохладни туники. Самата материя на клина също трябва да е мека и еластична, да не ни запарва.

Дамските поли – да не ги забравите- дълги, къси, всякакви. Ако изберете дълга тъмна семпла пола, от еластична материя, която да подчертава талията и да е разкроена надолу и комбинирате с топ или тениска по тялото в по- светъл цвят, ще изглеждате много стилно и елегантно. Така облечени след работа можете да отидете направо на купон. За вечерта можете да вземете любимото си дънково яке, за всеки случай.

Още летните дамски панталони– дълги, които са подходящи за работните дни или къси за почивните.

Не забравяйте и аксесоарите. Всички летни обувки- дамски сандали, летни ботуши, дамски чехли, платненки, колани, гердани, чанти и т. н. Съчетавайте ги правилно и с много вкус.

Лятото се носи всичко. Придържайте се към стила си, независимо от модата. В крайна сметка сметка всеки носи това, в което се чувства най-удобно.

loading…

Клюки.БГ препоръчва и: