Половинки: Често допускани грешки във външния вид на мъжете

3
Добави коментар
joy88
joy88

Половинки: Често допускани грешки във външния вид на мъжете 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Напоследък се виждат доста немарливи мъже по отношение на външния си вид.

Точната причина най-вероятна е комплексна – от лична хигиена, възпитание, социален статус, навици, семеен статус дори и т.н.
А и всяка жена ще ви каже, че добрият външен вид придава повече настроение и ни зарежда с енергия.

Ето какво трябва и не трябва да правите:

Не си купувайте дрехи, които не са вашия размер. Няма значение колко е скъпа, ако дрехата ви стои като торба, това е глупаво и смешно. А ако сте отслабнали, просто си купете нова.

Внимавайте с дрехите с лого. Това, че носите блузка с надпис на Армани или Келвин Клайн съвсем не означава, чв сте много модерни. Евтините си личат отдалече и изглеждат толкова селско, че повече няма накъде.

Най ужасно е да се види млад мъж с окаляни и мръсни мъжки обувки.

Толкова ли не се усещат, че направо са отблъскващи?

А някои като сложат колан с голяма катарама или светлинен надпис- „s*x mashina” или “bi*ch”, направо мога да припадна. Ако момчето е от другата страна на реката, ще го разбера. Но ако иска да се прави на мъжкар, много е сбъркал. Запомнете- коланът трябва да си подхожда по стил с обувките ви.

Вярно, че сега на мода се връщат прическите с гел, но има мнооого голяма разлика между коса, фиксирана с гел и такава, която е мазна. Направо да повърнеш.

И колкото и пъти да се повтаряме, все ще има не разбрали. Хвърлете белите чорапки в боклука или ги дайте на сестра си. Няма по- текезесарска гледка от мъж с бели чорапи. Чорапите трябва да са с цвета на панталона. Тези в по- тъмните цветове никога няма да ви изложат.

Научете се да си гладите дрехите. Това беше женска работа едно време. Дори и да се ожените, не е гаранция, че жена ви ще ви глади, защото жените доста се изхитриха напоследък и те често си купуват немачкаеми дрехи.