“Свободата да бъдеш” разкрива нови хоризонти!

3
Добави коментар
lubopav
lubopav

Дълги години съвременното общество бе в плен на убеждението, че щастието е резултат от притежания. Да имаме, постигаме, притежаваме – това беше стремежът на мнозина устремени към светия Граал – щастието.

Оказа се обаче, че не притежанията са разковничето към щастието, и не стремежът да имаме вещи, титли, пари е водещото към успеха. Съвременният пробуждащ се и виждаш човек се освободи от оковите на имането и се отдаде на бъденето.

“Свободата да бъдеш” е наименованието и мотото на най-качествеиия, съдържателен и ценен фестивал за личностно развитие в България. За няколко години той се превърна в символ на новото знание, на свободния и буден човек, търсещ и намиращ ключетата към тайните на себепознанието, себереализацията, здравето, щастието. Издание след издание фестивалът предлага на посетителите си безценен букет от теми, лектори – утвърдени авторитети и специалисти в своята област и компетенция. Писатели, психолози, учени, лечители, практици в различни научни и терапевтични области споделят свободно и щедро своите знания и опитности. Знания от древността, съвременни научни открития, наука, духовност, сърце, ум, дух и душа се срещат в единение и създават една неповторима платформа за себепознание, която ни разкрива нови хоризонти.

На 25 април 2015 в залите и фоайето на Софарма Бизнес Тауърс в София, фестивалът отново ще събере  най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот.

Тази година организаторите ни предизвикват с още по-интензивна програма: 32 лекции, практики и дръм съркъл, които ще бъдат представени от едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване. Заявете своя билет сега на сайта на фестивала www.justbe.bg.

С един билет може да посетите 8 различни лекции и практики, като във всеки час ще имате избор от 4 различни теми. Те ще бъдат представени от едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване. Общо 32-ма лектори ще ни представят техните увлекателни истории в 4 зали с общ капацитет 450 души. Ще имате уникалната възможност да се срещнете с тях след лекциите и да зададете важните за вас въпроси. Откритата изложбена част на фестивала е със свободен достъп – там ще можете да се срещнете с много от лекторите, да се запознаете с най-новото в областта на поддържането на оптимално здраве, да се възползвате от терапии, услуги, продукти. 

Ето и някои от темите тази година:
– Нидал Алгафари: “Боже, защо Господ лъже?”
– Mартин Иванов: Майсторство без усилия
– Ана Вълева: Любов (не)обяснима
– Маргарита Асадурова: Несигурността като изобилие от възможности
– Хули Леонис: Образователна астрология за родители
– Мартина Генкова – Иванова: Холистичeн подход към емоционалните травми
– Ипократис Пападимитракос: Психология на храненето
– Любомир Розенщайн: Прошката: възможното изцеление
– Елица Великова: Вътрешен мъж, вътрешна жена
– Антон Ценов: Швейцарското ножче на мозъка
– Петър Няголов: Отвъд контрола и съпротивата
– Лили Георгиева: От центъра на нашата същност
– Мая Митрева: Карта на мечтите
– Биляна Савова: Мантра за живот
…. и много други

С цялата програма на фестивла можете да се запознаете ТУК.  25 април, събота, Софарма Тауърс, от 9 до 19ч. Подарете си този смислен ден, направете най-мъдрата и отплащаща се инвестиция – инвестирайте в себе си!

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Tags: духовност, здравословен живот, личностно развитие, нова наука, психология, Свободата да бъдеш, събития в София, фестивал за личностно развитие