След дълго отсъствие Селин Дион се завръща на сцената!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Както знаем, носителката на почетната статуетка „Грами“, слезе от музикалната сцена, за да се грижи за 73-годишния си съпруг- Рене Анжелил. Той е болен от рак на гърлото, а певицата не дава на никой друг, освен нея, да се грижи за него. Заради болестта си Рене има проблеми със слуха, храни се през тръба и не може да говори. Дион и трите им деца обаче го подкрепят и се борят наравно с него, за да преборят болестта. 

Самата канадка разкри, че именно Рене я е накарал да се върне на сцената. Както е известно, именно той е ѝ неин мениджър още от старта на музикалната ѝ кариера. Негова е била ѝ идеята Селин да продължи с изявите си на сцената в Лас Вегас. 

За 26-годишния си брак с Рене, Дион разкрива, че той не винаги е вървял гладко именно заради професията ѝ, постоянните ангажименти, турнета и липсата на правилно общуване между тях. След разговор със своя приятелка обаче, Селин Дион променила изцяло отношението си към Анжелил и към този момент се радват на прекрасни отношения. Единствено певицата сподели, че се страхува в момента от най-лошото, което може да сполети Рене заради болестта му, но вярва, че с положително мислене и грижи ще успеят да преодолеят и това, писаха колегите от kliuki.ws.