Дневен хороскоп за четвъртък, 23 април 2015

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Известни сте в обкръжението си с пословичния си традиционализъм. Днес обаче ще предприемете действие, което ще разруши границите, които сами сте си поставили, и определено ще изуми околните.

Телец Изречената дума не може да бъде върната обратно. Имайте предвид, че дори извинението не изтрива следите от казаното. Мерете приказките си и не говорете неща, които всъщност не мислите. Рискувате да нараните близките си.

Близнаци Желаете да се сдобиете с нещо, което поначало не ви принадлежи. Ще трябва да положите повече усилия, за да заслужите тази придобивка. Този път няма да стане само с чар.

Рак Вълнувате се около предстоящо събитие и настроението ви е приповдигнато. Нямате търпение да дойде така чаканият момент и да му се насладите максимално. Не се притеснявайте – всичко ще се случи така, както си го представяте.

Лъв Напът сте да изгубите едно от най-ценните си притежания заради безотговорното си поведение. Ако не се отнасяте по-сериозно не само към околните, но и към себе си и всичко свое, няма да успеете да задържите нищо за по-дълго в живота си.

Дева Имате чувството, че сте запълнили капацитета си и се намирате на прага на възможностите си. Можете да постигнете много повече, отколкото предполагате. Просто имате нужда от кратка почивка.

Везни Креативността ви е особено силна днес. Възползвайте се, за да сътворите неща, които нямат аналог. Правете нови предложения и споделяйте идеите си в службата – поетата инициатива ще бъде възнаградена.

Скорпион През целия ден интуицията ви работи изключително силно. Затова не бива да пренебрегвате сигналите й. Ако нещо ви се струва неправилно или съмнително, не се захващайте с него.

Стрелец Днес ще се изправите за кратко пред един от най-големите си страхове. Макар и краткотрайно, събитието ще бъде особено стресиращо за вас. Опитайте се да преодолеете шока възможно най-бързо.

Козирог Имате страхотни хора в живота си и днес те ще ви дадат поредния повод да ги оцените. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден. Бъдете благодарни за всичко, което имате.

Водолей Съвсем възможно е да попаднете в капана на хора, които смятате за свои приятели. Той ще щракне съвсем безшумно, но особено болезнено. Ще усетите болката много силно, а разочарованието ще бъде огромно.

Риби Търпение и спокойствие – това са двете неща, които са ви необходими, за да можете да издържите на напрежението. Лошият период, в който се намирате, е напът да отмине – трябва само да проявите толерантността си.