За лаборатория Рамус

13
Добави коментар
zavedeniabg
zavedeniabg

За лаборатория Рамус

Лаборатория Рамус е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използва модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Автоматизираните аналитични системи са свързани със съвременен софтуер, който съхранява и защитава резултатите на пациентите. Измерваните параметри се подлагат на ежедневен лабораторен контрол и се валидират от високо квалифициран персонал. Медико диагностична лаборатория „Рамус” ООД участва във всички системи за външен лабораторен контрол и винаги има отличен резултат за всички контролирани параметри.

Нашата цел е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време. В тази връзка лабораторията разполага с над 100 филиала за вземане на проби и първична регистрация на пациенти както в гр. София така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно изискванията за добра лабораторна практика. Назначените в СМДЛ „Рамус” ООД тестове се изработват в деня на вземане на пробите. Лабораторията осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес както и възможност безплатно да се изпрати резултат на e-mail или да се предостави парола и ID като sms за достъп на посочен от пациента телефон. Готовите резултати са достъпни в деня на вземане на материала за изследване.

В медицинска лаборатория Рамус работят повече от тридесет специалиста с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. В централните лаборатории и във филиалите на СМДЛ „Рамус” ООД пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти. Лаборатория Рамус дава възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.

СМДЛ „Рамус” ООД има богат опит и успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, което доказва възможността на лабораторията да работи по специализирани проекти на изключително високо ниво,предоставяйки качествени резултати, съпоставими с тези на водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ. Във връзка с тази дейност лабораторията преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании.

Повече интересни и полезни новини може да четете в нашия блог на Рамус ООД, както и да се присъедините към нашата страница във Facebook!

Лаборатория Рамус Благодари за Вашия избор и доверие!