10 неща, които не знаехте за Ана Уинтур видяна 1015 коментари 7

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Градските легенди създават славата ѝ на безкомпромисен професионалист, известен със своя перфекционизъм. Какво обаче не знаем за главната редакторка на Vogue? Колегите от tialoto.bg рредставят най-любопитните и дори шокиращи факти за Ана Уинтур.

Ана Уинтур за кратко е работила като редактор за женско еротично издание. Вече несъществуващото списание се е казвало „Viva“ и е било на същия издател, който стои и зад „Penthouse“.

Четете още: Ана Уинтур: Бебето на Кардашиян проваля ревютата

Първата корица на Ана Уинтур за Vogue е била толкова различна от общоприетото, че от печатницата на изданието попитали дали не става въпрос за грешка.

Главният редактор на Vogue е била уволнена от Harper’s Bazaar с твърдението, че не разбира американския пазар. Повод за това са прически тип „раста“ на модели, заснети за фотосесия висша мода.

Ана Уинтур е напуснала училище, за да работи за Harrod’s.

Четете още: Анна Уинтур проговори

Годишната печалба на главния редактор на „Модната библия“ е 2 милиона долара. Сумата е по данни на New York Magazine от 2011 година, но към настоящия момент със сигурност е по-висока.

Прическата си „боб“, превърнала се в запазена марка, Ана Уинтур прави за първи път когато е едва на 15 години. И така до ден-днешен.

Желязната ръка на модата носи специално изработени обувки Manolo Blahnik, които са в цвят, допълващ тона на нейната кожа.

Главният редактор на Vogue не консумира алкохол. Модната икона обича капучино, но сама признава, че никога не си сипва концентрат.

Ана Уинтур никога не остава на събитие повече от 20 минути. Причината за това е, че главната редакторка има строг режим и не обича да стои до късно навън.

Ана Уинтур се събужда изключително рано. Сутрешният режим започва в 5 часа сутринта, а денят завършва точно в 22:00 вечерта.