Добра GPS навигация за камион NavRoad Xaro с Андроид

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Добра GPS навигация за камион NavRoad Xaro с Андроид
17:17, 27 Април 2015 видяна 87 пъти

1
2
3
4
5

2,80 / 5
(5 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Смартфоните и таблетите не са единствените устройства, работещи под управлението на Android. Тази система се използва и в навигацията.

NavRoad Xaro може да ви служи и като таблет, и като навигатор. Когато отключите екрана, ще видите две икони. С тяхна помощ избирате класически Android интерфейс или  навигационна програма, според нуждите ви в момемнта.

Заедно с устройството, в кутията ще откриете още: зарядно за 12V/24V и за 220V, стойка за закрепяне в автомобила, USB кабел и инструкции за употреба, както и гаранционната му карта.

Материалите, от който се изработват моделите на NavRoad са с високо качество. Корпусът е алуминиев, а гръбчето е изработено от неплъзгаща пластмаса.

NavRoad Xaro има 5-инчов сензорен екран, с резолюция от 800 х 480 пиксела. Качеството на цветовете е отлично, но при директно слънчево греене ще трябва да настройвате на по-високо ниво яркостта, за да имате по-добра видимост.

Операционната система, с която работи NavRoad Xaro е Android  4.0.4.  Получавате основните приложения и уиджети, плюс, добавени към тях карти на България и цяла Европа и 2 навигационни софтуера за камиони, които позволяват да въведете параметрите на вашето возило в устройството. Но това не е всичко – NavRoad Xaro предупреждава за полицейски постове и камери, има въведени точки по интереси POI, инсталирани толколектни станции за Германия и стикери за Бенелюкс.

Тъй като NavRoad е мултимедийно устройство, на него можете да играете игри или да гледате видео и снимки. FM трансмитера ще ви позволи да слушате навигатора или музика през тонколоните на автомобила си.

Устройството има RAM памет от 512 MВ и вградена – 4 GB, а като бонус, при закупуване на таблета-навигатор ще получите още 16 GB външна памет.

Можете да инсталирате всички приложения, които желаете с помощта на вградения Wi-Fi. Но най-важната част за  навигацията е скоростта, с която устройството се свързва със спътниците. Приемникът намира сателитите много бързо и след тава сигналът остава стабилен. Не е нужнo да имате интернет достъп, за да ползвате GPS-a.

NavRoad Xaro е миниатюрен, напълно функционален Android таблет, на който можете да разчитате да ви показва верния път или да ви забавлява.

За повече информация и цена за продукта можете да видите от ТУК.

Добави в Svejo

« Обратно към блога