Дневен хороскоп за вторник, 28 април 2015

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook.

Овен Бъдете готови да защитавате интересите си с всички възможни средства. В рамките на деня ще се сблъскате с човек, който има коренно различни виждания от вашите. Бранете позицията си.

Телец Не мислете, че всичко, за което мечтаете, ще стане реалност. Винаги трябва да тръгвате с нагласата за успех, но трябва да имате и едно наум, в случай че нещата не се получат така, както сте очаквали.

Близнаци Днес ще опитате горчивия вкус на предателството. Човек, на когото доверявате най-съкровените си тайни, ще измени на думата си и ще ви постави в незавидно положение, от което трябва да търсите изход сами.

Рак Обсебени сте от идеята за съвършенство, а напрежението, което идва с преследването му, е твърде голямо, за да се справите. Приемете факта, че никой човек не е идеален – именно недостатъците са това, което прави всеки различен от другия.

Лъв Притеснението ще бъде ваш спътник през целия ден. Предстои важно събитие, към което трябва да подходите изключително отговорно. Безпокойството обаче в никакъв случай няма да ви помогне.

Дева Имате хиляди задължения, а времето, с което разполагате, за да се справите с тях, е крайно ограничено. Недейте да се паникьосвате – вместо това начертайте график за ефективно справяне с всички задачи.

Везни Щурото ви поведение ще ви докара такива проблеми, в каквито никога преди не сте се забърквали. Преценете дали не е време да оставите несериозното и безотговорно отношение в миналото.

Скорпион Очаквате появата на човек, който да осмисли и разнообрази ежедневието ви. Не залагайте прекалено големи надежди на някого, когото всъщност изобщо не познавате добре. Бъдете внимателни.

Стрелец Не обичате да се съобразявате с околните и тяхното мнение. Днес обаче ще ви се наложи да направите компромис със себе си, защото ще се окажете точно в такава ситуация, а няма как да я избегнете.

Козирог Денят е идеален за поемане на рискове и стартиране на нови начинания. Излезте от черупката, в която сте се свили, и покажете таланта и уменията си пред света. Победителите в живота са смелите!

Водолей Днес ще останете с лошо впечатление от човек, когото по принцип цените високо. Много е вероятно то да се окаже погрешно. Бъдете нащрек и не вярвайте на всичко, което чувате, освен ако не сте станали свидетел на разказаната случка със собствените си очи.

Риби Чувствате се по-добре от всякога. Освободили сте от товара, който ви оказва тежест от дълго време насам, и най-накрая можете да се почувствате истински свободни. Насладете се.