Prestigio Multipad 4v1 – 10 инча таблет с GPS навигация, 3G и цифрова телевизия

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Prestigio Multipad 4v1 – 10 инча таблет с GPS навигация, 3G и цифрова телевизия
10:38, 29 Април 2015 видяна 115 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(2 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Prestigio Multipad 4v1 е елегантен таблет, под чийто капак е скрит четириядрен процесор ARM Cortex A7 с тактова честота от 1,3 GHz, подкрепян от 1 GB RAM. Комбинация, която работи ефективно, заедно с Android 4.4 Kit Kat. Таблетът отваря мигновено всяка страница в Интернет, поддържа мултитаскинг и дори 3D игри. Направо ще се влюбите в 10.1 инчовия му IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела. Цветовете му са кристално ярки и чисти, а удоволствието от гледане на филми, телевизия или видео е несравнимо.

Таблетът има две камери – предна, VGA, за видеоразговори и селфита, и основна – 2.0 MP, която записва QVGA видео.

Prestigio Multipad 4v1 разполага с 8 GB вътрешна памет, която можете да увеличите чрез микро SD карта до 32 GB. Достатъчно, за  да съхранявате всички снимки, файлове, песни и филми, които желаете.

Таблетът поддържа две сим карти, а също и 3G мрежа, което е гаранция, че ще имате Интернет навсякъде, където има обхват мобилният ви оператор. Можете да използвате таблета и за телефонни обаждания (включително Viber), но предвид това, че ще изглеждате доста странно с 25 сантиметрова плоча, долепена до ухото – направете го с помощта на слушалки.

Prestigio Multipad 4v1 предлага още възможности за свързване – WiFi и Bluetooth.

Таблетът има вграден GPS, което го превръща в идеален навигатор. В комплекта ще получите стойка и зарядно за кола. В навигацията му са включени: професионална опция за камиони,  допълнителни за кола, автобус и пешеходец, последно издание на карти за България, Европа, Русия и Турция, точки по интереси, предупреждение за полицейски постове и т.н.

Другата прекрасна опция е възможността да гледате цифрова ефирна телевизия с помощта на  iDTV S TV Dongle – устройството е включено в пакета. Трябва само да си инсталирате мобилното приложение iDTV Mobile TV, от Google Play Store, да поставите донгъла в USB порта и готово – имате си безплатен, мобилен телевизор, който да носите навсякъде със себе си.

За да се възползвате от пълните му възможности, от Prestigio са оборудвали таблета си с батерия от 7000 mAh, която да ви стигне за цял ден сърфиране в мрежата.

Подарете си качествено забавление на голям екран.

 

Повече информация за характеристика и цена можете да разгледате от ТУК

Добави в Svejo

« Обратно към блога