Първи възхитителен трейлър и постер на „The Last Witch Hunter“ с Вин Дизел

1
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Писна ни да гледаме Вин Дизел като лидер на банда шофьори, опитващи се да измислят нова теория за гравитацията, чрез безумните си, на моменти смехотворни каскади с коли. Третата част от поредицата разказваща за убиеца-беглец Ридик беше глътка въздух и макар, че не оправда очакванията ни, определено този персонаж ни е далеч по-симпатичен от Доминик Торето от франчайза „Бързи и яростни“, който спокойно може да си съперничи с Освалдо Риос по участия в „сапунки“.

Затова, когато научихме, че са започнали снимките на приключенския екшън „The Last Witch Hunter“, а след известно време видяхме първа снимка на Дизел в ролята на убиец се изкефихме максимално. Дълго време не знаехме нищо за сюжета и гадаехме, като чак сега разбираме в каква огромна заблуда сме били. Разпространената снимка на Дизел ни подведе, че филмът ще се развива в различна епоха, която предположихме, че ще бъде Средновековието предвид облеклото и оръжията на героя. Затова и разпространения преди около час трейлър ни просветли и стана причина да ни размърда от леглото и да ви го покажем.

Видяното ни обнадеждава, че най-после ще видим Дизел в готин филм. Силно се надяваме „The Last Witch Hunter“ да бъде далеч по-стойностен от „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“ и като че ли първия трейлър подсказва именно това. Все пак ще изчакаме още рекламни материали, които да ни настроят подобаващо.

Заедно в клипа, компаниите стоящи зад филма Aperture Entertainment и Summit Entertainment ни показаха първия официален постер. Той определено ни харесва и си заслужава да го видите в цял размер.

Съвременният свят има много тайни, най-изумителната от които е, че вещиците все още живеят сред нас – порочни, свръхестествени същества решени да отприщят Черната смърт върху света. Армиите на ловците на вещици са се сражавали с опасните и непредвидими врагове по цял свят в продължение на векове, включително Каулдер, храбър войн, който успява да убие всемогъщата Кралица вещица, а в последствие и нейните последователи. Но момент преди смъртта си, тя проклина Каулдер със собственото си безсмъртие, което завинаги го разделя от любимата му съпруга и дъщеря, които са в отвъдното.

Днес Каулдер е единственият жив ловец на вещици, прекарал векове в преследването и унищожаването им, в същото време копнеещ отново да зърне изгубените си близки. Без знанието на война, Кралицата вещица е възкръснала, стремяща да отмъсти на убиеца си. Човечеството не подозира, че съдбата му е сложено на карта, а единственият му шанс е Каулдер, който се впуска в епична битка с вековните си врагове.

В ролите ще видим: Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайджа Уд, Майкъл Кейн, Армани Джаксън, Самара Лий, Рена Оуен, Инбар Леви, Джули Енджелбреч и др.

Режисьор е Брек Айзнър („Сахара“, „The Crazies“). Сценарият е на Кори Гудмън и Мелиса Уолък.

Ще видим „The Last Witch Hunter“ в киносалоните на 23 октомври, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Брек Айзнър, Вин Дизел, Илайджа Уд, Майкъл Кейн, постер, трейлър