Разберете кои са 10-те нови ангела на Victoria’s Secret! » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като началото на 2015 година се оказа доста тежко за модния гигант Victoria’s Secret, се очертава нещата съвсем скоро драстично да се подобрят. Припомняме ви, че два от най-известните ангела на бранда – Карли Клос и Даутцен Крус се отказаха от крилете си и прекратиха ангажиментите си с най-известния производител на луксозно бельо. Решението им се оказа доста неочаквано както за ръководството, така и за феновете, но може да се окаже, че всичко е било за добро!

Съвсем скоро, Victoria’s Secret обявиха решението си да добавят нови попълнения към звездния си небосвод, включващ някои от най-известните супер модели като Миранда Кер, Кандис Суанепул,Бехати Принсло, Джордан Дън, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Джоан Смолс. Към днешна дата, имената на 10-те късметлийки, които ще се сдобият със златния договор на Victoria’s Secret и свой собствен чифт крила вече са известни! Това са Стела Максуел, Сара Сампайо, Елза Хоск, Марта Хънт, Жак Жагашияк, Джасмин Туукс, Роми Стридж, Лаис Рибейро, Кейт Григориева и Тайлър Хил. Всяка една от тях вече в била част от поне едно от прочутите ревюта на бранда и всички те са участвали в последното, провело се в Лондон.

Местоположението на следващото мегашоу, организирано от Victoria’s Secret все още не е известно, макар да знаем, че по традиция ревюто ще се проведе през ноември и ще покаже най-новата зимна колекция бельо. 10-те красавици ще извървят първите си крачки на подиума като официална част от семейството на най-красивите и желани жени в света!

Elsa Hosk

Stella Maxwell

Sara Sampaio

Martha Hunt

Kate Grigorieva

Jac Jagaciak

Jasmine Tookes

Lais Ribeiro

Romee Strijd

Taylor Hill