Уникален смесител за мивка с футуристичен дизайн

2
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Източник

Представяли ли сте си някога, че водата, която потича от крана на мивката ви, може да създаде своеобразно произведение на изкуството? Благодарение на креативността на студента от Лондон, Симин Циу, вече съществува смесител, от който животворната течност излиза под формата на красиви плетеници. Ефектността, обаче, тук не е самоцел и е съчетана с похвална ефективност, заради икономичността, която се постига. В тази статия, ще ви разкажем за този уникален смесител за мивка с футуристичен дизайн. Ако и вие имате планове за мивката във вашата кухня, можете да ги осъществите, като направите безплатна заявка към професионалисти.

Красиво и ефектно

Източник

Впечатлението, което се създава от водата, излизаща от този футуристичен смесител, е като да се наблюдава кристална решетка с изящно оформени геометрични фигури. Тайната е в конструкцията, с помощта на която от кранчето струята излиза разделена под формата на преплитащи се спирали. Да се чуди човек чиниите си ли да измие или да се диви на гледката, която предлага мивката му в кухнята.

Вижте още: Най-доброто място за мивката в кухнята

Ефективно и пестеливо

Източник

Решението от смесителя с футуристчен дизайн да потича елегантна водна решетка не акцентира само върху желанието да се постигне интересен визуален ефект. Замисълът на студента Симин Циу отива отвъд суетата и негова основна цел е да намали разхода на вода. Изобретението му е снабдено с турбина, която спестява 15 процента от водния поток. Освен това, температурата се задава предварително и по този начин се пести енергия. Отлично доказателство, че внимателното и пестеливо потребление на природните ресурси може да се случва красиво и елегантно.

Троен избор

Източник

Потребителят може да избира измежду три варианта на дюзи. Всеки от тях предлага различен начин, по който струята на водата ще излиза и съответно три режима на икономичност. Звучи разумно, нали?

Вижте още: Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята

В началото бе скицата…

Източник

Как е започнало всичко ли? Като при всяка идея, стартът е даден с лист, химикал, огромни дози ентусиазъм и вяра, че си струват усилията. Така наречените “драсканици”, видими на тази снимка, са първоизточник на изобретение, донесло на автора си награда за дизайн. Напълно заслужена, носеща поредния ясен знак, че е важно да следваме мечтите си.

А вие каква концепция за кухнята си желаете да следвате? В случай че ви харесва идеята да съчетаете естетичност и ефективност, можете да я обсъдите с професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте предложените ви оферти, мнения от предишни клиенти и възложете изпълнението на този, който максимално е спечелил доверието ви.