Винени турове в луксозния хотел Alchemist Residence Philippopolis в с. Белащица до Пловдив

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Винен туризъм, организиран от екипа на хотел Алхимика

Винен туризъм в бутиков хотел Alchemist Residence Philippopolis. При нас ще намерите страхотни оферти за почивки и уикенди с дегустация на маркови вносни и български вина.

Нашият екип разполага с много идеи за любителите на виното. На територията на община Родопи, където се намира и нашата луксозна Резиденция на Алхимика, има множество известни винарски изби, което пък предопределя местоположението на хотела като своеобразен център на винарските изби и го превръща в уникално място за винен туризъм.

 

Виненият туризъм е една от най-бързо развиващия се специализиран туризъм, който бележи значителен ръст в България през последните години. Не случайно българските производители на вино предлагат своята продукция все по-успешно на международния пазар. Голяма част от нашите винари откриха дегустационни зали и предлагат на своите гости възможността да се насладят на превъзходните качества, вкус и аромат на българските червени и бели вина. Всичко това, съчетано с богатата българска култура и прекрасна природа, създава неповторими преживявания на туристите, избрали един или друг винен маршрут. България като страна на древни култури и цивилизации е наследила богати традиции в производството на вина.

Alchemist Hotel е създаден специално за Вашето удобство и комфорт!

Вижте как протече една от дегустациите на вино, организирана от Residence Alchemist Philipopolis и Винарско имение „Драгомир“. Представянето на елитни български вина беше съчетано със специално приготвеното меню от кулинарните виртуози на Резиденцията – майстор-готвачите Марио Саградо и Панайотис Плевритис. Вечерята бе организирана и с любезното съдействие на Tke Gourmet House, официален представител на чашите Riedel и потвърди не само факта, че да пиеш вино е удоволствие, но и чашите имат значение и са в състояние да променят едно вино до неузнаваемост. Вижте повече тук >>>