Търсят се 50 доброволци за провеждането на Европейското първенство по Ушу в Стара Загора

2
Добави коментар
starazagora
starazagora

Организационният комитет на Европейското първенство по Ушу набира доброволци за участие в подготовката и провеждането на първенството, на което Стара Загора е домакин от 13 до 22 май 2015 г. Изискванията към кандидатите са да бъдат млади, ентусиазирани, динамични, да владеят чужд език, да бъдат комуникативни и надеждни, да имат отговорно отношение и желание за дейно участие в едно от най- мащабните и интересни спортни събития в Стара Загора.

Това ще им даде възможности да практикуват и подобряват владеенето на чужди езици в неформална обстановка, да участват в официалните мероприятия на първенството, да се запознаят отблизо с най-древното бойно изкуство в света. Доброволците ще бъдат част от ежедневието на спортното състезание и ще могат да почувстват неговия дух.

Необходими са близо 50 доброволци:

– 6 души – по двама в 3 от хотелите, в които ще бъдат настанени участниците и треньорите от 7:00 ч. до 8:00 ч. – сутрин;

– 25-30 души помощници – по един за отделните отбори;

– 10 души, необходими в общинска спортна зала „Иван Вазов“

За доброволците са предвидени и награди – дипломи, тениски, медали, както и талисмана на първенството.

За повече информация и записвания:

Десислава Костова 0899393563

бул. “Цар Симеон Велики” № 108 -офис

В България за първи път се провежда Европейско първенство по Ушу, организирано от Европейската федерация по Ушу (EWUF) и Община Стара Загора.