Avène фотосесия

1
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

И така! Заедно с още две прекрасни блогърки – Милена Витанова и Сирма Маркова се озовахме в ръцете на едни от най-известните професионалисти в света на модата в страната ни, а именно: Силвана Петрова – прическа, Елиза Попова – грим, Августина Маркова Тути – стайлинг, Костадин Кръстев Коко – фотограф. Много готини хора – идейни, талантливи, мили, усмихнати, голямо удоволствие беше да бъда сред тях.

Имаме стотици снимки – от самата фотосесия и backstage снимки. Трудно ще покажа цялостната атмосфера, мило ми е като гледам снимките, защото знам колко вълнуващо беше за мен! Едно от най-сладките неща, които ми донесе блога, са точно тези изненадващи събития и срещи с интересни хора, носещи съвсем нови емоции в живота и ежедневието ми! Темата на фотосесията е вода, свежест, нежност, чистота и е с намигване за един от продуктите на козметика Avene – термалната вода.

Благодаря на екипа на Avene за това преживяване, на Костадин Кръстев Коко за страхотните снимки и на Силвана Петрова, Елиза Попова, Августина Маркова Тути, че ме преобразиха и направиха хубава 🙂 Вижте снимките от фотосесията на Милена Витанова – тук, и backstage снимки – тук.