Ивелин Попов съсипа Елена Паришева по особено жесток начин!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Според Елена, и до ден днешен отношенията между тях са все така добри, а чувствата силни, каквито са били в началото на връзката им. Оказва се обаче, че това не е точно така и съвсем наскоро Ивелин Попов-Попето буквално стоварил света на главата на Елена и я накарал да плаче безутешно с дни. 

Причината била, че Елена много искала да се върне на сцената, за да съживи позападналата си кариера. За целта тя записа съвместна песен с Мария Гущерова – „Тихо“ и бе повече от щастлива, че ще се появи след толкова голямо отсъствие в ТВ „Планета“. Това обаче така и не се случи, защото Попето изригнал. Той категорично забранил на половинката си да се върне на музикалната сцена. Тя била изключително разочарована, но премълчала болката си за пореден път. За сметка на това обаче Ивелин отишъл да празнува в столична дискотека, където освен на питиета се радвал и на целувките на две от танцьорките. 

Приятелки на Елена коментирали, че, естествено, това не е първата подобна изцека на Попето. Елена обаче винаги ги е преглъщала тези неща и си е мълчала пред Попов, и именно за това той си прави каквото иска с нея, писаха колегите от kliuki.bg.