Парктроник с 4 датчика – пълен комплект сиви или черни датчици

1
Добави коментар

ЦЕНА: 30 лв

Паркотроника е великолепен аксесоар, изключително полезен в по-големи селища с проблеми в паркирането.Цената му е повече от разумна спрямо обичайните нива в специализирани сервизи и магазини.

Системата е помощно средство, което подава светлинни и звукови сигнали към водача при намаляване отстояние от задна броня на автомобила до прегради.Тя не спира авраийно двигател или автомобил.

Характеристика:

-Автоматично включване на системата при вкл. на заден ход на автомобила.Автотестване и начало на отчитане на данни – 0,5 сек.;

-Покрива изцяло пространството зад автомобила благодарение на 4-те активни сензора ; Най добро ниво на чувствителност има за обекти отстоящи от 0,3 м до 1,5 м;Забава на подаване на сигнал от сензора до дисплея – 0,08 сек.Система за индикация вкл. комплект от по 7 LCD цветни светодиода(за отстояние от ляво и от дясно) и LED дисплей с цифрово показание.Допълнителен зумер(диапазон 70-90 dB) при опасно малко отстояние.

-Датчиците(сензорите) са влагозащитени; и запазват функционална годност в температурен диапазон -40С до + 80С (при зацапване с кал следва да се почистват)

КОМПЛЕКТАЦИЯ:

1.Сензори(капсуловани ,влагозащитени) 4 бр с кабел;

2.Електронен блок (размери-кутия цигари)

3.Индикатор (със светодиоди и дисплей) за монтаж в зона на табло ;

4.Спомагателни пособия (инструкция, монтажни подложки и т.н.)

5.фрезер (комбинирана бургия) за точно разпробиване и прецизен монтаж ;

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: трите ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти, Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, Двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion